Digital rådgiver og innholdsprodusent

Har du god penn og øyne for visuelle virkemidler?

Liker du å jobbe med varierte arbeidsoppgaver i et hektisk arbeidsmiljø der fristene er korte og kravet til presisjon høyt? Da vil du antagelig trives i denne stillingen. 

Vi ønsker å satse mer på digital historiefortelling og leter derfor etter en ny kollega som kan gjøre oss gode på nettopp det. Sammen med nettredaktøren vår, vil du få ansvar for å planlegge, produsere og videreutvikle innholdet på våre nettsider og i andre digitale kanaler. Mediehåndtering vil også være en del av arbeidshverdagen.

I løpet av de neste årene skal vi implementere en ny kommunikasjonsstrategi og videreutvikle kommunikasjonen vår for å være best mulig tilpasset de endringene som skjer i samfunnet rundt oss. Denne stillingen vil være sentral i dette arbeidet. Derfor er det viktig for oss at du har erfaring og kompetanse som kan løfte oss, og ideer og gjennomføringsevne som kan trekke oss fremover i riktig retning. 

Arbeidsoppgaver:

Hoveddelen av arbeidet vil bestå i å planlegge og produsere innhold til nettsider, presentasjoner og sosiale medier, samt å videreutvikle departementets bruk av visuelle virkemidler, herunder infografikk, foto og video. 

Du vil også inngå i medierutinene våre, som innebærer å håndtere mediehenvendelser, gi råd om hvordan de bør besvares og følge med på mediebildet. 

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innen kommunikasjonsfag/web. Særlig relevant erfaring kan i enkelte tilfeller veie opp for kravet til utdanning
  • Bred og dokumentert erfaring med å utvikle engasjerende digitalt innhold for ulike målgrupper og kanaler
  • God fremstillingsevne, både muntlig, skriftlig og visuelt
  • God forståelse for strategisk bruk av kommunikasjonskanaler og IKT
  • Erfaring med bruk av Episerver, Adobe Photoshop, Indesign
  • Personlig egnethet vil også bli vektlagt 

Personlige egenskaper

For å lykkes i denne jobben må du være flink til å tilegne deg ny kunnskap raskt og effektivt. Du må også være god til å omsette faglige og tekniske tekster til forståelig og engasjerende innhold, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

 

Du har også god vurderingsevne, høy integritet og er tillitvekkende.

Du vil i stor grad få mulighet til å påvirke måten vi jobber på, så det er en fordel om du er initiativrik og kan vise at du har stor gjennomføringskraft. 

Hos oss er det ofte mange oppgaver samtidig og korte frister. Du må derfor ha stor arbeidskapasitet og takle press på en god måte. Det er også viktig at du klarer å holde oversikt over store saksfelt.

 

Vilkår

100 prosent fast stilling.

Avlønning som rådgiver eller seniorrådgiver, avhengig av kvalifikasjoner, samt betalt overtid, Lønn avtales innenfor rammen av hovedtariffavtalene i staten

 

I perioder det må det påregnes høyt arbeidspress og arbeid utover normal arbeidstid. 

Leder kan endre arbeidsoppgaver ved behov.

 

Søknadsfrist: 26. september 2018. Stillingens referansenr er 28/18.

 

Ta kontakt med kommunikasjonssjef Therese Riiser Wålen på 22244109 eller 940 50 886

 

Vi oppfordrer særlig kvinner og personer med innvandrerbakgrunn til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk via www.jobbnorge.no. Merk søknaden med referansenr 29/18. Etter at søknadsfristen er utløpt, vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ønsker å bli utelatt fra søkerlisten. Den aktuelle kandidat for stillingen må kunne sikkerhetsklareres. Attester, karakterutskrifter og vedlegg må ettersendes dersom de ikke lastes opp elektronisk. Merk konvolutten med referansenummeret 28/18 til stillingen og send til Finansdepartementet, Kommunikasjonsenheten, Postboks 8008 Dep, 0030 Oslo.

 

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk på kvalifiserte søkere før ansettelse.

Søknadsfrist: 26.09.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Finansdepartementet

Kontaktperson:
Therese Riiser Wålen,kommunikasjonssjef
Tlf: 22244109 eller 940 50 886

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler