IKT Servicemedarbeider

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Avdeling Kundeservice (tidligere VO IKT-service) i Sykehuspartner håndterer IKT-relaterte henvendelser fra medarbeidere i hele Helse Sør-Øst, og forvalter periferiutstyr ute på sykehusene. Vi er ca. 240 ansatte fordelt på 4 seksjoner. Kundeservice skal møte kunder og brukere med rett kompetanse, forutsigbar kvalitet og utpreget serviceinnstilling. Vi skal kontinuerlig forbedre oss for å levere profesjonelle og effektive tjenester.
Vi har nå 1 ledig stilling innenfor seksjon IKT-Utstyrsforvaltning, enhet lager & utplassering. Stillingen har lokasjon på Ensjø i Oslo.

Vi ser etter dere som trives med å omgås andre mennesker, som synes at det å jobbe med service er spennende og interessant. Har du kombinasjonen av en kundeorientert holdning, ønske om å jobbe med lager og logistikk, så er du den medarbeidere vi ønsker å ansette. Er du i tillegg en person med mye tålmodighet, et smil på lager og evne til fysisk å kunne ta i et tak, så bør du søke denne stillingen.

Vi tilbyr

En interessant og selvstendig stilling i et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
Interessante arbeidsoppgaver innenfor et spennende arbeidsfelt
Et godt arbeidsmiljø hvor du har mulighet for utvikling


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker medarbeidere med IKT-erfaring fra helsesektoren
Erfaring med feilsøking, feilretting og reparasjoner av IKT-utstyr er et krav
Erfaring med bruk av SCCM, HPAM, HPSM, MSAD er en fordel
Det er ønskelig at søkeren har førerkort klasse B

Personlige egenskaper

Kundeforståelse og serviceinnstilling
Initiativrik, kreativ, løsningsorientert og selvstendig
God til å samarbeide og å skape relasjoner
God teknisk forståelse
Stor arbeidskapasitet og være fleksibel ved behov
Personlig egnethet for stillingen vektlegges

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 23.09.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Lager og utplassering
Gladengveien 17
0661 Oslo

Kontaktperson:
Vidar Hansen
vhanse@sykehuspartner.no
Tlf: 95363687

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler