Jurist (førstekonsulent)

I personvernseksjonen er det ledig fast stilling som førstekonsulent (stillingskode 1408) i 100% stilling.

 

Arbeidsoppgaver

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har, sammen med Justis- og beredskapsdepartementet, ansvar for regjeringens personvernarbeid. Som medarbeider hos oss vil du delta i dette arbeidet. Du vil gi råd til departementsledelsen i personvernsaker, utforme departementets høringssvar og dokumenter til Stortinget, samarbeide med og bistå andre departement i saker om personvern, utforme regelverk, og delta i etatsstyring av Datatilsynet og Personvernnemnda.

 

Til stillingen kan det også bli lagt juridiske oppgaver fra de øvrige seksjonene i avdelingen. Dette kan blant annet være arbeidsrettslige saker, klagesaker etter forvaltningsloven og offentlighetsloven, eller anskaffelsessaker.

 

Kvalifikasjoner

Du må ha master i rettsvitenskap og interesse for forvaltningsrettslige problemstillinger. I tillegg bør du ha kjennskap til og interesse for personvern og/eller arbeidsrett. Teknologiforståelse og interesse for utfordringer i skjæringspunktet mellom juss og teknologi er en fordel. Nyutdannede er velkomne til å søke.

 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har god vurderingsevne, og god skriftlig og muntlig formuleringsevne. Du må være analytisk, og ha evne til å sette deg inn i og finne løsninger på sammensatte problemstillinger. Du må like å samarbeide om oppgaveløsing, samtidig som du kan arbeide selvstendig, ofte innenfor korte tidsfrister.

 

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter sammen med hyggelige og engasjerte kolleger i et tverrfaglig arbeidsmiljø. Vi har fleksibel arbeidstid og tilbyr muligheter for trening i arbeidstiden.

 

Lønnsspenn: kr. 449 400 – 497 000

 

Medlemskap i Statens pensjonskasse

 

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte avdelingsdirektør Åste Marie Skullerud på tlf. 22 24 46 27/909 67 304.

 

Søknadsfrist: 27. september 2018

Søknadsfrist: 27.09.2018

Arbeidsgiver:
Kommunal- og moderniseringsdepartementet

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler