Senior IKT-arkitekt

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Arkitekturfunksjonen i Sykehuspartner skal styrkes ytterligere og vi søker etter erfarne og engasjerte senior IKT-arkitekter for å kunne ta rollen som ledende arkitekter i et av våre større IKT-programmer. Vi har for tiden pågående større IKT-programmer for nye regionale kjernesystemer, informasjonssikkerhet og personvern, infrastrukturmodernisering og bygging av nye sykehus. Alle programmene innebærer innføring av ny teknologi for å understøtte bedre helsebehandling med pasienten i sentrum, og bedre forskning og undervisning i Helse Sør-Øst.

Vi tilbyr

Meget spennende oppgaver og arbeidsmiljø
Faglig utvikling og kompetente kollegaer
Lønn etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Utdanning på universitetsnivå eller tilsvarende relevant erfaring
Hatt ledende arkitektrolle i større virksomhet
Ha et godt blikk for helhet og sammenhenger fra drivere og krav til implementering av løsning, og ha god teknisk forståelse
Erfaring med TOGAF-rammeverket

Personlige egenskaper

Kunne motivere andre arkitekter i teamet
Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Resultatorientert
Analytisk og systematisk

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.09.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Arkitektur
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Omar Tanveer
Tlf: 95728482

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler