Spesialrådgiver IKT – Rådgiver Test

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Det pågår en rivende utvikling i bruken av informasjonsteknologi innen helse. Felles infrastruktur og digitalisering er viktige virkemidler for å understøtte denne utviklingen. Vi i Sykehuspartner leverer kritiske IKT-tjenester som understøtter pasientbehandlingen ved sykehusene i Helse Sør-Øst, hele døgnet. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å tilrettelegge for effektivisering, tjenesteutvikling og felles tjenester på tvers av regionen.

De felles regionale e-helseløsningene krever en god grunnmur. I årene fremover skal vi derfor gjennomføre betydelig digitalisering og standardisering av infrastrukturen, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere til å løse disse spennende oppgavene.

Sykehusparter søker bl.a. etter deg som vil være med på å påvirke utviklingen av fagområdet test for fremtidens e-helse, og neste årene ønsker å ta del i et større program som skal sørge for et betydelig løft innen helse-IKT.

Vi ser etter kandidater med en genuin interesse og lidenskap for fag innen både testledelse og –metodikk, testing, testmiljø og testdata. Har du lang og svært relevant erfaring, kan du søke selv om du ikke har formell kompetanse. Vi har publisert flere annonser!

Til denne stillingen søker vi etter deg som har erfaring med testledelse på et strategisk og taktisk nivå.

Er du en som kan tenke deg å lede en programfunksjon innen testing i Sykehuspartners Standardisering og infrastrukturmodernisering program?

«Dersom du vil være med å løse vårt livsviktige samfunnsoppdrag - ikke nøl, send en søknad!»

Stillingen er organisert under seksjon Regionalt testsenter, avdeling Test og Driftsoverlevering.

Vi tilbyr

Et spennende og kompetent miljø hos Norges største leverandør av fellestjenester innen Helse IKT
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Godt og utfordrende fagmiljø
Fleksible arbeidstidsordninger


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Lang og bred erfaring innen fagområdet testledelse og –metodikk.
En bakgrunn som testledelse i større, komplekse organisasjoner er definitivt en fordel.
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
Arbeidsspråket er norsk, men gode engelskkunnskaper er påkrevd

Personlige egenskaper

Strategisk blikk og analytisk forståelse
Strukturert, handlekraftig og løsningsorientert
Trives med å lede og veilede andre
Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
Stor arbeidskapasitet
Søker faglige utfordringer

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 08.10.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

0275 Oslo

Kontaktperson:
Robyn Lisa Köhlberg
Tlf: 91723286

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler