Spesialrådgiver IKT/Testmiljøarkitekt

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester, lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse, utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling.
«Det pågår en rivende utvikling i bruken av informasjonsteknologi innen helse. Felles infrastruktur og digitalisering er viktige virkemidler for å understøtte denne utviklingen. Vi i Sykehuspartner leverer kritiske IKT-tjenester som understøtter pasientbehandlingen ved sykehusene i Helse Sør-Øst, hele døgnet. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å tilrettelegge for effektivisering, tjenesteutvikling og felles tjenester på tvers av regionen.

De felles regionale e-helseløsningene krever en god grunnmur. I årene fremover skal vi derfor gjennomføre betydelig digitalisering og standardisering av infrastrukturen, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere til å løse disse spennende oppgavene.

Sykehusparter søker bl.a. etter deg som vil være med på å påvirke utviklingen av fagområdet test for fremtidens e-helse, og neste årene ønsker å ta del i et større program som skal sørge for et betydelig løft innen helse-IKT.

Vi ser etter kandidater med en genuin interesse og lidenskap for fag innen både testledelse og –metodikk, testing, testmiljø og testdata. Har du lang og svært relevant erfaring, kan du søke selv om du ikke har formell kompetanse. Vi har publisert flere annonser!

Til denne stillingen søker vi etter deg som vil være med på å bygge de nye fremtidige testmiljøene, samt sikre de beste løsninger for testmiljø som en tjeneste.

«Dersom du vil være med å løse vårt livsviktige samfunnsoppdrag - ikke nøl, send en søknad!»

Stillingen er organisert under enheten Testmiljø og testverktøy, seksjon Regionalt testsenter.

Vi tilbyr

Et spennende og kompetent miljø hos Norges største leverandør av
fellestjenester innen Helse IKT
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Godt og utfordrende fagmiljø
Fleksible arbeidstidsordninger


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Relevant utdanning innen informasjonsteknologi fra høyskole eller universitet, minimum bachelornivå
Erfaring med arkitekturarbeid innen virksomheter med stor kompleksitet og høye krav til sikkerhet
God kompetanse med utarbeidelse av løsningsdesign
God kunnskap om integrasjon, sikkerhet og samhandling
Forstå og kunne bruke TOGAF- og ITIL rammeverket
Meget god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Fordelaktig med grunnleggende kompetanse innen fagområdet test
Lang og svært relevant erfaring kan i noen tilfeller kompensere for kravet om utdanning

Personlige egenskaper

Du liker og har evnen til å arbeide strukturert, nøyaktig og systematisk
Du er analytisk og er rask til å tilegne deg ny kunnskap
Har evne til selvstendighet samt har gode samarbeidsevner
Du liker å planlegge og har god gjennomføringsevne

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 08.10.2018

Arbeidsgiver:

Kontaktperson:
Christine Flesvig
Tlf: 91138496

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler