Testleveranse- og prosesskoordinator

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Det pågår en rivende utvikling i bruken av informasjonsteknologi innen helse. Felles infrastruktur og digitalisering er viktige virkemidler for å understøtte denne utviklingen. Vi i Sykehuspartner leverer kritiske IKT-tjenester som understøtter pasientbehandlingen ved sykehusene i Helse Sør-Øst, hele døgnet. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å tilrettelegge for effektivisering, tjenesteutvikling og felles tjenester på tvers av regionen.

Seksjon Regionalt testsenter er Sykehuspartners sentrale enhet for leveranser innen fagområdet test. Vårt hovedformål og fokus er å tilby tjenester som bidrar til å ivareta kvalitetssikring av IKT-tjenester, som Sykehuspartner bygger og innfører, drifter og forvalter for helseforetak i HSØ.

Seksjonen forvalter policy, prosesser og metodikk for test, samt tilbyr og utvikler støttetjenester for Test Management, Test Environment Management, Test Data Management og Testing. Vi bemanner prosjekter og leveranser og påser etterlevelse, kompetanseheving og forbedringer av rammeverket i Helse Sør-Øst. Med et helhetlig ansvar for test og verifikasjon av regionale og lokale prosjekter og endringer, sørger seksjonen for å ivareta kvalitetssikring ifm. innføringer og endringer av IKT-tjenester som Sykehuspartner drifter og forvalter for helseforetakene i HSØ.

Til vår seksjon søker vi en medarbeider med bred forståelse og kunnskap på fagfeltet Test. Arbeidsoppgavene til Testleveranse- og prosesskoordinator består i planlegging, koordinering, oppfølging og tilrettelegging av seksjonens leveranser ut mot Sykehuspartners kunder, samt administrative oppgaver i linjen.

«Dersom du vil være med å løse vårt livsviktige samfunnsoppdrag - ikke nøl, send en søknad!»

Stillingen er organisert under seksjonsleder Regionalt testsenter, avdeling Test og Driftsoverlevering.

Vi tilbyr

Et spennende og kompetent miljø hos Norges største leverandør av fellestjenester innen Helse IKT
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Godt og utfordrende fagmiljø
Fleksible arbeidstidsordninger
Arbeidssted på Skøyen eller Fredrikstad


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Kunnskap/erfaring innen ulike fagområder for test og verifikasjon
Kjennskap og erfaring med ITIL i praksis og prosessforbedring
Fordelaktig å ha Grunnleggende sertifisering, ISTQB eller lignende
Fordelaktig å ha grunnleggende sertifisering for ITIL
Arbeidsspråket er norsk, men gode engelskkunnskaper er påkrevd

Personlige egenskaper

Du liker og har evnen til å arbeide strukturert, nøyaktig og systematisk
Du er analytisk og er rask til å tilegne deg ny kunnskap
Har evne til selvstendighet samt har gode samarbeidsevner
Du liker å planlegge og har god gjennomføringsevne

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 08.10.2018

Arbeidsgiver:
Regionalt testsenter

Kontaktperson:
Robyn Lisa Köhlberg
Tlf: 91723286

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler