Utreder for menneskerettighetssaker

Etikkrådet for Statens pensjonsfond utland vurderer på bakgrunn av retningslinjer fastsatt av Finansdepartementet om selskaper bør utelukkes fra fondet, og gir råd om dette til Norges Bank. Rådet har et sekretariat på åtte personer som er ansatt i Finansdepartementet.

Etikkrådet for Statens pensjonsfond utland søker utreder for menneskerettighetssaker

Sekretariatet søker etter en jurist (rådgiver/seniorrådgiver) med gode akademiske resultater som er initiativrik, analytisk og god til å formulere seg skriftlig og muntlig på norsk og engelsk, til et vikariat på 16 måneder.

Medarbeideren skal ha ansvaret for sekretariatets arbeid med menneskerettighetssaker, og dessuten være i stand til å bistå i forvaltningsjuridiske spørsmål. Arbeidet består i å kartlegge og utrede selskapers medvirkning til menneskerettighetsbrudd. Søkeren må ha god oversikt over menneskerettighetsområdet og minimum tre års relevant arbeidserfaring fra fortrinnsvis utredningsarbeid, internasjonale menneskerettighetsinstitusjoner eller liknende.

Vi vil legge vekt på evne til selvstendig arbeid, skriftlig fremstillingsevne, språkkunnskaper, samarbeidsevner og personlig egnethet for stillingen.

 

Lønn: kr 500 000 - kr 750 000 + betalt overtid

Kontaktperson: Sekretariatsleder Eli Lund tlf.: 22 24 43 56

Søknadsfrist: 20. september 2018

 

Mangfoldet i samfunnet bør reflekteres blant FINs medarbeidere. Alle kvalifiserte søkere vil bli vurdert. Vi er en IA-bedrift, og i dette ligger det blant annet at vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen ved behov.

Finansdepartementet oppfordrer kandidatene til å søke stillingen elektronisk. Attester, karakterutskrifter og vedlegg må ettersendes dersom de ikke lastes opp elektronisk. Merk konvolutten med referansenummeret 25 /18 til stillingen og send til Finansdepartementet, Finansmarkedsavdelingen, Postboks 8008 Dep, 0030 Oslo. Vi gjennomfører bakgrunnssjekk på kvalifiserte søkere før ansettelse.

Jobbnorge-ID: 157237

Søknadsfrist: 20.09.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Finansdepartementet

Kontaktperson:
Eli Lund, sekretariatsleder
Tlf: 22 24 43 56

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler