Annonsørinnhold

Upheads:

Ifokus hilser ny sikkerhetsteknologi velkommen. Innfelt: Tone Vangdal i Upheads AS.

iFokus møter fremtiden – med Upheads

Arbeid- og inkluderingsbedriften iFokus AS jobber kontinuerlig med nytenking og utvikling. Som et ledd i dette, har de også vært innovative når det gjelder valg av IT-drift. De har gitt Upheads ansvar for IT-drift og IT-sikkerhet. Nye personvernregler trer i kraft i 2018, og disse er allerede innarbeidet i løsningen som iFokus har valgt i samarbeid med Upheads.

For ett år siden valgte iFokus å la Upheads ta ansvar for IT-drift og IT-sikkerhet. Daglig leder i iFokus, Hans-Jørgen Johnsen, sier han er fornøyd med Upheads som samarbeidspartner.

– Vår bedrift har mange lokasjoner og driftsområder, og det har vært mange detaljer å ta hensyn til i overgangen, men Upheads har levert på alle punkter.

Johnsen sier videre at det har vært viktig for iFokus å kun ha én part å forholde seg til når det gjelder IT. Upheads har tatt seg av kontakten med leverandører av programmer, linjeleverandører og andre.

– Vi forholder oss til Upheads, og så ordner de resten. Det sparer oss for å ha egne IT-folk internt.

– Vårt tette samarbeid med Upheads, gjør at vi har kunnet benytte oss av kompetansen deres når vi har hatt behov for det. Vi har allerede begynt å diskutere videreutvikling av våre IT-løsninger. Samarbeidet vårt ligner mer et partnerskap enn et kunde/leverandørforhold. Det var akkurat det vi var ute etter da vi valgte leverandør – noen å «spille ball med» og som forstår våre behov. På den måten driver vi hverandre fremover og er i forkant av utviklingen, avslutter Johnsen.

– Vi er stolte og fornøyde med at iFokus valgte oss som samarbeidspartner for IT-drift og IT-sikkerhet, sier Tone Vangdal i Upheads AS.

– iFokus er svært bevisste i sine valg så det at de valgte oss bekreft er kvaliteten og sikkerheten i våre løsninger. Våre ansatte har i tillegg teknisk spesialkompetanse på programvaren attføringsbransjen bruker, samt at Upheads har ansatte som har jobbet med attføring i mange år. Dette gir oss viktig forståelse for bransjens IT-behov.

NYE PERSONVERNREGLER I 2018 ØKER KRAVET TIL IT-SIKKERHET

Upheads og iFokus har allerede tatt nødvendige grep for å møte de nye kravene. Begge bedriftene har i tillegg egne personvernombud og tett dialog med Datatilsynet, sier Vangdal.

Personvernombud i iFokus, Anniken Hvass, sier bedriften gjør sitt ytterste for å ivareta sikkerheten og personvernet til kunder/ansatte. Det nye regelverket som gjelder fra mai 2018 gjør at valget av IT-leverandør er veldig viktig.

– Med Upheads opplever vi å ha fått en samarbeidspartner med mye kompetanse og svært høyt fokuspå dette, sier Hvass.

FLERE SAKER FRA ANNONSØRER FINNER DU HER
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler