Jobbportaler på nett

Ledige jobber utlyses som oftest på internett. Her får du en oversikt over nyttige stillingsportaler.

De fleste stillinger blir idag lyst ut på internett. På mange jobbdatabaser kan man også legge inn automatisk søk. Ved å registrere deg som bruker kan du få jevnlig oppdatering med relevante stillingsutlysninger på e-post eller sms.

Dette gjør at du selv slipper å taste inn det samme søket daglig.

Nav.no

NAVs jobbdatabase er per idag den største jobbportalen i Norge. De samler sammen stillingsannonser fra alle lokalavisene i hele landet, i tillegg til tusenvis av annonser som arbeidsgivere selv legger inn i databasen.

Databasen er oversiktelig, og det er lett å finne en ledig jobb i din hjemkommune eller i din bransje.Søkefunksjonen her er også veldig detaljert, så du slipper lete gjennom jobber som ikke er relevant for deg.

Finn.no

FINNs jobbportal er også omfattende. Her finner du stillinger i alle kategorier. De ledige stillingene ligger sortert og det er enkelt å navigere seg frem. Abonnomentsløsningen er veldig bra.

Jobbnorge.no

Jobbnorge tilbyr alt fra annonsering til søknadshåndtering og HR. På denne nettsiden ligger det svært mange ulike jobber, og om du registrerer CV-en din kan du bruke den når du søker på de fleste stillingene. Jobbnorge har mange jobber i distriktet, i tillegg til at de fleste departementer lyser ut sine stillinger her.

Vikarbyråer

Mange vikarbyrå er også viktige formidlere av ledige stillinger. Meld deg for et av de mange byråene eller følg med på deres nettsider for å finne relevante utlysninger. Noen eksempler på store landsdekkende vikarbyrå er Adecco, Manpower og Step Stone.

Andre stillingsdatabaser

  • Careerjet.no - Jobbdatabase som samler jobber fra andre nettsider
  • Rubrikk.no - viser samtlige stillingsannonser utlyst på nett
  • Jobbsøk.no - stor oversikt over flere stillingsportaler og bemanningsbyråer

Elektroniske verktøy

Mange arbeidsgivere bruker elektroniske verktøy som foreksempel easycruit eller webcruiter. På disse er det en fast mal for CV, og du kan laste opp attester og vitnemål og lagre disse.

På WebCruiter kan du opprette brukerprofil og legge inn CV som du kan benytte på alle stillinger som ligger på WebCruiter. Du søker via et digitalt søknadsskjema, og kan kopiere CV til andre arbeidsgivere etter at du har fylt den inn en gang.

Husk å sjekke at all informasjonen din er kommet med, og at du har lastet opp nødvendige vedlegg.

Easycruit er et annet populært rekrutteringssystem. Også her fyller du inn CV som lagres elektronisk, men per idag må du fylle ut ny CV til hver virksomhet. Ellers fungerer det på samme måte som webcruiter

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler