Applikasjonsansvarlig – PKI-LRA (Public Key Infrastruktur og utstedelse av personlige sertifikater)

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en av Nordens største IKT-bedrifter, en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag? Ønsker du en stilling med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter, ansvar, men tidvis travle dager? Da oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen!

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjon for Administrative applikasjoner består i dag av 30 ansatte fordelt på to enheter og er hovedsakelig lokalisert i Oslo (Skøyen), men har også ansatte på andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjonen har ansvaret for en bred portefølje med applikasjoner innenfor ikke-medisinske støttetjenester. De viktigste er økonomi- og regnskapssystemer, e-Handelsystemer, elektroniske saksbehandlingssystemer, kvalitetsverktøy, sterilsentralsystem, datavarehus, BI-løsninger og sykehusenes intranett- og internettløsninger.

En applikasjonsansvarlig skal kunne forstå brukernes arbeidsprosesser og tjenestens tekniske oppbygning. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester på PKI-LRA og som applikasjonsansvarlig vil du jobbe tett opp mot fagmiljøer i helseforetakene og du vil ha ansvar for applikasjonens kvalitet og funksjonalitet, samt følge opp applikasjonen gjennom hele livsløpet i tjenesteporteføljen. Du vil jobbe med løsning av saker direkte, eller oppfølging av saker mot leverandørene av applikasjonene. Arbeidet foregår primært ved hjelp av fjernaksess mot de ulike sykehusene, men noe reisevirksomhet må påregnes til de ca 30 kontorene ut på helseforetakene i regionen.

Sykehuspartner er inne i en omstillingsprosess, med et mål om å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter. Dette vil være en spennende reise å være med på, og vi er inne i en tid hvor endringsdyktighet vil være vesentlig for at organisasjonen samlet skal nå målene som er satt. Endringer i arbeidsoppgaver vil kunne forekomme som følge av dette.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy kompetanse
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger
Hyggelige kollegaer
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter til våre lokasjoner

Kvalifikasjoner

God teknisk forståelse
Erfaring med leverandørstyring
Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Innsikt i chipkort/mobil/smartkort-teknologi er ønskelig
Har du god bakgrunn og erfaring med test er det en fordel
Erfaring med applikasjonsforvaltning er en fordel
Kjennskap til ITIL - ITIL sertifisering er en fordel

Personlige egenskaper

Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Evne til å arbeide selvstendig og i team
Utadvendt og imøtekommende
Fleksibel og med “do’er” -egenskaper
Kundeorientert og ansvarsbevisst
Helhetsorientert
Strukturert
Forstå samspill mellom organisasjon og teknologi
God på menneskelige relasjoner
Pedagogiske evner
Kvalitetsbevisst
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt
Stillingen krever plettfri vandel for å bli LRA operatør

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Dag Vågan
Tlf: 40293200

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler