Applikasjonsforvalter RIS/PACS Bildediagnostikk

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Vil du jobbe med kritisk viktige kliniske fagsystemer innen spesialisthelsetjenesten i en av Nordens største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar?

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet. Seksjon Radiologi består i dag av over 20 personer, og har ansvaret for porteføljen med applikasjoner innenfor radiologiske støttetjenester. De mest kjente applikasjonene er RIS og PACS. Vi fokuserer på en balanse i staben med både IT-teknisk bakgrunn og bakgrunn fra helsesektoren.

Seksjonen er hovedsakelig lokalisert i Oslo (Skøyen), men har også ansatte på enkelte andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester og vi trenger derfor deg som vil være med å videreutvikle våre leveranser, sammen med dyktige og hyggelige kollegaer
Som forvalter vil du jobbe kundenært med løsning av saker selv eller oppfølging av saker mot leverandørene av applikasjonene. De største leverandørene er Sectra, AGFA, Carestream og Siemens.
Seksjonen jobber også større og mindre tjenesteendringer relatert til tjenestene vi forvalter. Arbeidet består i estimering av omfang og kostnad, samt implementering av tilbudene

Helseforetakene i Helse Sør-Øst skal ta i bruk regional løsning for radiologi (Carestream RIS/PACS).Systemet skal forvaltes sentralt i Sykehuspartner, som en tjeneste sammen med andre fagapplikasjoner innenfor radiologi. Samtidig må de eksisterende RIS/PACS løsningene levert av ulike leverandører i HSØ ivaretas (Carestream, Sectra, Agfa og Siemens). Vi søker nå etter forvalter som fortrinnsvis kan bidra med å ivareta våre lokale løsninger, i påvente av regional løsning. Vi står foran store og spennende arbeidsoppgaver i årene som kommer, og leter etter deg som har en spesiell interesse for helseteknologi

Sykehuspartner er også inne i en omstillingsprosess, med et mål om å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter. Dette vil være en spennende reise å være med på, og vi er inne i en tid hvor endringsdyktighet vil være vesentlig for at organisasjonen samlet skal nå målene som er satt.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy spisskompetanse.
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Bachelor i IKT
Erfaring fra helsesektoren og/eller RIS/PACS er ønskelig
Erfaring med utarbeidelse av IKT løsningsdesign
Fordel å ha erfaring med integrasjoner og meldingsflyt
Har du god bakgrunn og erfaring med test er det en fordel
Erfaring med applikasjonsforvaltning eller -utvikling i store komplekse organisasjoner
Kjennskap til ITIL - ITIL sertifisering er en fordel

Personlige egenskaper

Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Evne til å arbeide selvstendig og i team
Kundeorientert og ansvarsbevisst
Strukturert og analytisk
Forstå samspill mellom organisasjon og teknologi
God på menneskelige relasjoner.
Kvalitetsbevisst
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Ønsket utdanningstittel

Bachelor

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Radiologi regional
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
John Roar Berger
Tlf: 48016277

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler