Applikasjonsforvalter RIS/PACS Bildediagnostikk

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Vil du jobbe med kritisk viktige kliniske fagsystemer innen spesialisthelsetjenesten i en av Nordens største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar?

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet. Seksjon Radiologi består i dag av over 20 personer, og har ansvaret for porteføljen med applikasjoner innenfor radiologiske støttetjenester. De mest kjente applikasjonene er RIS og PACS. Vi fokuserer på en balanse i staben med både IT-teknisk bakgrunn og bakgrunn fra helsesektoren.

Seksjonen er hovedsakelig lokalisert i Oslo (Skøyen), men har også ansatte på enkelte andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester og vi trenger derfor deg som vil være med å videreutvikle våre leveranser, sammen med dyktige og hyggelige kollegaer

Helse Sør-Øst er i ferd med å implementere ny regional radiologiløsning og har behov for medarbeidere som kan bidra i arbeidet med å sette opp, konfigurere og forvalte denne løsningen. Vi er på leting etter deg som har interesse for helseteknologi og som har lyst til å være med på å utvikle fremtidens Radiologiløsning for Helse Sør-Øst. Du vil være en del av et team som skal bli Sykehuspartner sine eksperter på konfigurering av Carestream løsningen, i tett samarbeid med leverandør og kunde. Du må trives med å jobbe i et hektisk miljø, både i prosjekt og linje.

Sykehuspartner er også inne i en omstillingsprosess, med et mål om å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter. Dette vil være en spennende reise å være med på, og vi er inne i en tid hvor endringsdyktighet vil være vesentlig for at organisasjonen samlet skal nå målene som er satt.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy spisskompetanse.
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Bachelor i IKT
Erfaring fra helsesektoren og/eller RIS/PACS er ønskelig
Erfaring fra oppsett og konfigurering av større IT-løsninger
Kunnskap om dokumentasjon av arbeidsprosesser, fortrinnsvis fra radiologi på sykehus
Nyutdannede oppfordres til å søke

Personlige egenskaper

Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Evne til å arbeide selvstendig og i team
Kundeorientert og ansvarsbevisst
Strukturert og analytisk
Ha interesse for samspill mellom organisasjon og teknologi
God på menneskelige relasjoner
Kvalitetsbevisst
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Ønsket utdanningstittel

Bachelor

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1 d
0275 Oslo

Kontaktperson:
John Roar Berger
Tlf: 48016277

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler