Applikasjonsforvalter RIS/PACS Bildediagnostikk

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Vil du jobbe med forvaltning av kritisk viktige kliniske fagsystemer innen radiologi for spesialisthelsetjenesten? Vil du jobbe i en av Nordens største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar?

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet. Seksjon Radiologi består i dag av ca. 25 personer, og har ansvaret for porteføljen med applikasjoner innenfor radiologiske støttetjenester. De mest kjente applikasjonene er RIS og PACS.

Seksjonen består av to enheter og er hovedsakelig lokalisert i Oslo (Skøyen), men har også ansatte på andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Vi fokuserer på en balanse i staben med IT-teknisk bakgrunn og bakgrunn fra helsesektoren. En forvalter skal kunne forstå brukernes arbeidsprosesser og tjenestens tekniske oppbygning. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester og vi trenger derfor deg som vil være med å videreutvikle løsninger, sammen med dyktige og hyggelige kollegaer

Som forvalter vil du jobbe tett opp mot brukerne ute på sykehusene med løsning av saker direkte, eller oppfølging av saker mot leverandørene av applikasjonene. De største RIS/PACS leverandørene i Helse Sør-Øst er Sectra, AGFA, Carestream og Siemens. Arbeidet foregår primært ved hjelp av fjernaksess mot de ulike sykehusene, men noe reisevirksomhet må påregnes for å følge opp enkelte saker ut mot kundene.
Seksjonen bistår også ved større eller mindre endringer relatert til tjenestene vi forvalter. Det kan være alt fra mindre konfigurasjonsendringer, større oppgraderingsprosjekt eller etablering av helt nye tjenester. Forvalterne bistår også ved estimering av omfang på bestillinger som kommer fra Sykehusene.

Helseforetakene i Helse Sør-Øst er i anskaffelse av et regionalt mediaarkiv, som en tjeneste sammen med andre fagapplikasjoner innenfor radiologi. Samtidig må de eksisterende RIS/PACS løsningene i HSØ ivaretas. Vi står foran store og spennende arbeidsoppgaver i årene som kommer.

Sykehuspartner er inne i en omstillingsprosess, med et mål om å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter. Dette vil være en spennende reise å være med på, og vi er inne i en tid hvor endringsdyktighet vil være vesentlig for at organisasjonen samlet skal nå målene som er satt.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy spisskompetanse.
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Bachelor i IKT / Bachelor Radiografi med erfaring innen forvaltning. / Mastergrad helseinformatikk
Erfaring fra helsesektoren og RIS / PACS er ønskelig
Erfaring med utarbeidelse av IKT løsningsdesign
Fordel å ha erfaring med integrasjoner og meldingsflyt
Har du god bakgrunn og erfaring med test er det en fordel
Erfaring med applikasjonsforvaltning er en fordel
Kjennskap til ITIL - ITIL sertifisering er en fordel

Personlige egenskaper

Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Evne til å arbeide selvstendig og i team
Kundeorientert og ansvarsbevisst
Helhetsorientert
Strukturert
Forstå samspill mellom organisasjon og teknologi
God på menneskelige relasjoner.
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt
Kvalitetsbevisst

Stillingsbrøk

100

Ønsket utdanningstittel

Bachelor

Søknadsfrist: 04.02.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Radiologi lokal
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Helge Grindbakken
Tlf: 97648544

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler