Applikasjonsforvalter RIS/PACS Bildediagnostikk

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vil du jobbe med kritisk viktige kliniske fagsystemer innen spesialisthelsetjenesten i en av Nordens største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar?

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet. Seksjon Radiologi består i dag av ca 25 personer, og har ansvaret for applikasjoner innenfor radiologiske støttetjenester. De mest kjente applikasjonene er RIS og PACS. Vi fokuserer på en balanse i staben med både IT-teknisk bakgrunn og bakgrunn fra helsesektoren.

Seksjonen er hovedsakelig lokalisert i Oslo (Skøyen), men har også ansatte på enkelte andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester og vi trenger derfor deg som vil være med å videreutvikle våre leveranser, sammen med dyktige og hyggelige kollegaer
Som forvalter vil du jobbe kundenært med løsning av saker selv eller oppfølging av saker mot leverandørene av applikasjonene. De største leverandørene er Sectra, AGFA, Carestream og Siemens.

Vi står foran store og spennende arbeidsoppgaver i årene som kommer, og leter etter deg som har en spesiell interesse for helseteknologi

Sykehuspartner er også inne i en større omstillingsprosess, motivert av å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter. Dette vil være en spennende reise å være med på, og vi er inne i en tid hvor endringsdyktighet vil være vesentlig for at organisasjonen samlet skal nå målene som er satt.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy spisskompetanse.
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Lang relevant erfaring kompensere for manglende formell utdanning
Erfaring fra helsesektoren og/eller RIS/PACS er ønskelig
Erfaring med utarbeidelse av IKT løsningsdesign
Fordel å ha erfaring med integrasjoner og meldingsflyt
Har du god bakgrunn og erfaring med test er det en fordel
Erfaring med applikasjonsforvaltning eller -utvikling i store komplekse organisasjoner
Kjennskap til ITIL - ITIL sertifisering er en fordel

Personlige egenskaper

Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Evne til å arbeide selvstendig og i team
Kundeorientert og ansvarsbevisst
Strukturert og analytisk
Forstå samspill mellom organisasjon og teknologi
God på menneskelige relasjoner.
Kvalitetsbevisst
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
John Roar Berger
Tlf: 48016277

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler