Applikasjonsforvalter Sterilsentralystem

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en av Nordens største IKT-bedrifter, en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag? Ønsker du en stilling med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter, ansvar, men tidvis travle dager? Da oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen!

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjon for Administrative applikasjoner består i dag av 30 ansatte fordelt på to enheter og er hovedsakelig lokalisert i Oslo (Skøyen), men har også ansatte på andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjonen har ansvaret for en bred portefølje med applikasjoner innenfor ikke-medisinske støttetjenester. De viktigste er økonomi- og regnskapssystemer, e-handelssystemer, elektroniske saksbehandlingssystemer, kvalitetsverktøy, sterilsentralsystem, datavarehus, BI-løsninger og sykehusenes intranett- og internettløsninger.

Sterilsentralen har ansvar for rengjøring og desinfeksjon samt distribusjon av sterilt utstyr til avdelinger som har pasientbehandling. Systemet sørger for logistikken av sterilt utstyr og logging av data fra steriliseringsprosessene.

Sykehuspartner er inne i en omstillingsprosess, med et mål om å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter. Dette vil være en spennende reise å være med på, og vi er inne i en tid hvor endringsdyktighet vil være vesentlig for at organisasjonen samlet skal nå målene som er satt. Endringer i arbeidsoppgaver vil kunne forekomme som følge av dette.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy kompetanse.
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter til våre lokasjoner
Hyggelige kollegaer


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Høyskoleutdannelse.
God teknisk forståelse forutsettes.
Kjennskap til ITIL vil bli vektlagt.
Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.
Erfaring med applikasjonsforvaltning er en fordel
Erfaring med prosjektdeltakelse og prosjektledelse er en fordel

Personlige egenskaper

Kundeorientert og ansvarsbevisst.
Evne til å arbeide selvstendig og i team.
Gode samarbeidsevner.
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.
Forstå samspill mellom organisasjon og teknologi
Fleksibel
Strukturert

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Administrative applikasjoner
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Dag Vågan
Tlf: 40293200

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler