Arkitekt IKT

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst, som gjør dem i stand til å gi nødvendig behandling til ca 2,9 millioner mennesker i regionen. Vi sørger for at utstyret helsepersonell er avhengige av fungerer som det skal, og at informasjon om pasientene er tilgjengelig for dem som trenger den når de trenger den – og ingen andre. Og det er livsviktig at vi lykkes. Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Sykehuspartner har en sentral rolle for å sikre at teknologi anvendes til det beste for pasienten, som ivaretar kravene til informasjonssikkerhet og at det kan forvaltes på en god måte. Sykehuspartner har over lengre tid opparbeidet et kompetent arkitekturmiljø som bidrar inn i store programmer som sykehusbygging, infrastrukturmodernisering og digital fornying.

Vi trenger flere dyktige arkitekter med erfaring innenfor områdene teknologi, integrasjon, informasjon, prosess og sikkerhet. Arbeidsoppgavene vil være varierte, men er knyttet mot å utrede muligheter vi har innenfor gjeldende føringer. Det vil også være stort fokus på å tilrettelegge for gjenbruk og å optimalisere prosessene for utarbeidelse av arkitekturleveranser.

Vi trenger også arkitekter som kan ta ledende rolle i sentrale programmer. Programmet for sykehusbygging skal sikre IKT til flere nye sykehusbygg de kommende 10 årene, deriblant nytt sykehus i Drammen og nye bygg for Oslo universitetssykehus. Programmet for infrastrukturmodernisering skal gjennomføre en betydelig modernisering av regionens IKT-infrastruktur som innebærer bruk av moderne infrastrukturtjenester. Sikkerhetsprogrammet skal ivareta en rekke behov innenfor sikkerhetsområdet, som IAM, GDPR, beskyttelse og deteksjon, samt kontinuerlig oppdatere regionens sikkerhetsarkitektur

Arbeidsoppgavene vil være svært varierte. Du vil kunne utarbeide løsningsarkitektur innenfor ulike fagormåder. Du vil kunne få stort ansvar i å holde i helhetlig arkitektur for virksomheten og du vil kunne påvirke utviklingen av IKT for spesialisthelsetjenesten gjennom mange ulike kanaler.

Sykehuspartner har kontorer flere steder i sør-øst Norge, vennligst oppgi hvilken lokasjon du kunne tenke deg.

Aktuelle kandidater vil kontaktes fortløpende.

Vi tilbyr

Meningsfulle oppgaver i et dynamisk og trivelig arbeidsmiljø
Kompetente kollegaer og faglig krevende utfordringer
Fleksibilitet for den ansvarsbevisste
Lønn og vilkår etter avtale

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Relevant arbeidserfaring som arkitekt innenfor ett eller flere av fagområdene informasjon, prosess, integrasjon, teknologi og sikkerhet.
Nyutdannede med relevant faglig sammensetning oppfordres også til å søke
Relevant arbeidserfaring vil kunne kompenserer for manglende formell kompetanse

Personlige egenskaper

Selvstendig
Gjennomføringskraft
Formidler budskap tydelig og lettfattelig, verdsetter god dokumentasjon
Både resultat- og samarbeidsorientert

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver:

Kontaktperson:
Thor Lunde
Tlf: 91627097

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler