Avdelingsdirektør

Hovedstadens infrastruktur og utvikling av nye prosesser for by- og områdeutvikling

Oslo er i en spennende utviklingsfase med vekst, transformasjon og fortetting, et betydelig antall boliger bygges og mange større infrastrukturprosjekter gjennomføres. Byrådet har styrket arbeidet med byutviklingen ytterligere. Utviklings- og infrastrukturavdelingen skal utvikle og teste ut innovative og effektive prosesser for plan- og utbyggingsarbeid. Avdelingen saksbehandler også større og mindre reguleringsplaner for sosial (barnehager, skoler, omsorg + etc.) og teknisk infrastruktur (sykkel- og kollektivtiltak, sentrumstunell etc.).

Avdeling for utvikling og infrastruktur har 35 medarbeidere fordelt på tre enheter. Du forventes å representere nytenkning og kreativitet, samtidig som du kjenner til og forstår både bransjens behov og muligheter og rammer som lovverk og plangrunnlag gir. Du vil lede et tverrfaglig miljø med plan- og utviklingsoppgaver i skjæringspunktet mellom offentlig rammesetting av fremtidig byutvikling og offentlig og privat utbygging. Du vil ha mye kontakt og dialog med andre etater, virksomheter og utbyggere.

Avdelingsdirektør for Utviklings- og infrastrukturavdelingen er en del av etatsdirektørens ledergruppe.

Vi tilbyr

Norges største fagmiljø innenfor byutvikling med spennende, faglig interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et engasjert arbeidsmiljø med faglig sterke kollegaer.
En arbeidsplass i lyse lokaler i åpent kontorlandskap i Oslo sentrum, nær Oslo S.
Fleksitidsordning og lønn i ltr 68 – 73 som tilsvarer fra 911 600 – 1 004 900 kr. Høyere lønn kan vurderes for særskilt kvalifisert søker.
Gode ordninger for pensjon, lån og forsikring.

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning som sivilarkitekt/-ingeniør, jurist eller samfunnsviter med byplanfaglig kompetanse. Må beherske norsk på et høyt nivå, både skriftlig og muntlig.
Praktisk kjennskap til plan- og bygningsloven og planforvaltningssystemet samt relevant faglig arbeidserfaring.
God kjennskap til og erfaring med innovasjonsprosesser og/eller utviklingsarbeid.
Bred ledererfaring med resultatansvar, fortrinnsvis fra offentlig virksomhet, og god forståelse av myndighetsrollen og evne til å være leder i et politisk styrt fag- og forvaltningsorgan.
God evne til å jobbe både strategisk og operativt samt sette mål og oppnå resultater.

Personlige egenskaper

Gode kommunikasjonsevner, dialog- og formidlingsorientert, og høy serviceinnstilling.
Selvstendig, men også samarbeidsorientert, og med evne til å engasjere og mobilisere andre.
Strukturert og med evne til å håndtere mange og varierte oppgaver samtidig som du ser helhet og prioriterer tydelig i komplekse arbeidsprosesser.
Nysgjerrig, ansvarsbevisst, lojal, fleksibel og løsningsorientert.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 27.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Utviklings- og infrastrukturavdelingen
Vahls gate 1
0102 Oslo

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler