Bli med på reisen mot fremtidens kommunikasjonsløsninger

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Er du nyutdannet innenfor IKT og ser etter en spennende fremtid innenfor telekommunikasjon og samhandlingstjenester? Kanskje er du allerede en dyktig konsulent innenfor fagmiljøet, men ønsker nye utfordringer i et godt og trygt fagmiljø hvor kollegaene setter stor pris på jobben du gjør?
Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag? Ønsker du å gjøre en forskjell?

Seksjon for Telekommunikasjon er organisert under avdeling Basistjenester i virksomhetsområdet Produksjon og har ansvar for forvaltning, drift og utvikling av telekommunikasjonstjenestene til 80 000 brukere i Helse Sør-Øst lokalisert fra Tynset i Nord til Flekkefjord i Sør. Tjenestene omhandler, fast- og mobil telefoni, Unified comms, Alarm- og meldingstjenester, videokonferanse m.m.

De neste årene skal vi samle og modernisere telekomtjenestene i en ny regional kommunikasjonsplattform, som gir grunnlag for mer effektive og ikke minst nye verdiøkende tjenester ut mot sykehusene, En spennende reise, hvor både eksisterende og nye tjenester må driftes på en sikker og trygg måte.

På grunn av økt oppdragsmengde og naturlig avgang, søker vi nå flere nye konsulenter som kan bidra både i drift og utvikling.

Vi tilbyr

Et spennende og kompetent fagmiljø hos en av Norges største IKT-bedrifter
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
Gode utviklingsmuligheter i en stor organisasjon
Fleksibel arbeidstid
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Relevant faglig utdanning, gjerne høgskole/universitetsnivå
Relevant erfaring kan oppveie for manglenmde formell kompetanse
Grunnleggende kunnskap om telekom- og nettverksfaget
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

Som person er du nysgjerrig, lærevillig og nøyaktig
Serviceinnstilt, kundeorientert og beslutningsdyktig
Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
Løsningsorientert og opptatt av å levere
Du er selvstendig, men trives samtidig med å jobbe i eam

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver:
Telekommunikasjon

Kontaktperson:
Tommy Slaatsveen
Tlf: 91866374

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler