Brenner du for å lede og videreutvikle Skatteetatens førstelinjetjeneste?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi søker etter ny leder til en av våre grupper i Kristiansand.

Gruppen har ansvar for førstelinjetjenesten, herunder skranke, ID-kontroll, telefon, chat og skriftlige henvendelser. Vi søker deg som kan bidra aktivt i arbeidet med å planlegge og aktivt bidra med å utvikle førstelinjetjenesten i Skatteetaten.

En av Skatteetatens ambisjoner er at vi skal møte næringsliv og innbyggere på en slik måte at det blir enklere å gjøre det rette og vanskeligere å gjøre feil. Svar i første kontakt utfordrer alle ledere i førstelinje til å tenke nytt knyttet til utvikling av medarbeiderrollen og se muligheter og sammenheng med veiledning og digital utvikling. Trigges du av dette, bør du lese videre!

Vi er en stor etat hvor lederne våre må evne å tenke helhetlig og trives med å samarbeide på tvers av grupper og lokasjoner. Ledere i Skatteetaten motiveres av å være i lederrollen, og ønsker å utvikle eget lederskap. Er du en som griper fremtiden, viser handlingskraft og kommuniserer tydelig, kan du være akkurat den vi er ute etter!

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no. 

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid inntil to dager i uken når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som underdirektør, med en årslønn mellom kr 650 000 og 800 000, avhengig av kvalifikasjonene dine.


Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss.  

Kvalifikasjoner

  • Du må ha høyere relevant utdanning på minimum bachelornivå, fortrinnsvis innen økonomi og administrasjon, ledelse, personal- og organisasjonsutvikling, men utdanning innen psykologi, pedagogikk og andre humanistiske fag er også en fordel. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT.
  • Du bør ha nyere erfaring fra lederstillinger eller andre lederfunksjoner.
  • Du må ha god virksomhetsforståelse, forståelse for brukernes behov og samfunnsutviklingen.
  • Du må ha god kunnskap om digitale verktøy og kunne se potensialet for digitalisering i førstelinjen.

Personlige egenskaper

  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og evne til å skape engasjement
  • pågangsmot og høy gjennomføringsevne
  • være utforskende, endringsorientert og tilpasningsdyktig i forhold til etatens skiftende rammevilkår
  • evner å fasilitere og tilrettelegge for utvikling av dine medarbeidere

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 27.11.2022

Arbeidssted: Kristiansand

Arbeidsgiver:
Brukerdialog, Skatteetaten
Kjøita 42
4630 Kristiansand

Kontaktperson:
Sverre Kvammen
Tlf: 918 93 539

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler