Business Intelligence (BI) utvikler

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Er du interessert i helsedata og ønsker å jobbe med et viktig samfunnsoppdrag?
Er du genuint interessert i Business Intelligence (BI) og opptatt av å holde deg teknisk oppdatert på fagområdet? Er du ute etter en jobb med høy grad av selvstendighet, ansvar, hyggelige kollegaer og tidvis travle dager?

Sykehuspartner HF skal styrke sitt datavarehusteam med en datavarehusutvikler og oppfordrer deg til å søke!

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjon for Administrative applikasjoner består i dag av 31 ansatte fordelt på to enheter og er hovedsakelig lokalisert i Oslo, men har også ansatte på andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjonen har ansvaret for en bred portefølje med applikasjoner innenfor ikke-medisinske støttetjenester. De viktigste er økonomi- og regnskapssystemer, e-Handelsystemer, elektronisk saksbehandlingssystem, kvalitetsverktøy, sterilsentralsystem, BI-løsninger og sykehusenes intranett- og internettløsninger.


Helse Sør-Øst har et stadig større behov for gode tjenester innenfor Business Intelligence og det er stor aktivitet innenfor fagområdene BI og AI. Vi trenger derfor å styrke vårt datavarehusteam med en dyktig og engasjert BI-utvikler. Vi ser etter en fremoverlent person som vil jobbe både med ETL- og rapportutvikling og som samtidig kan bidra inn i forvaltningen ved behov. Du vil få muligheten til å jobbe med ulike teknologier og være en ressursperson i utformingen av BI-området innen Helse Sør-Øst.

Vi oppfordrer både nyutdannede kandidater og kandidater med lang, relevant erfaring til å søke!

Vi tilbyr

Spennende utfordringer i en organisasjon i sterk utvikling.
Dyktige og engasjerte kolleger.
Interessante og krevende arbeidsoppgaver.
Fleksible arbeidstidsordning.
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter til våre lokasjoner.
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår.

Kvalifikasjoner

Generell god forståelse for datavarehus og BI er en forutsetning.
Generell god teknisk forståelse er en forutsetning.
Ønskelig med erfaring med BI-arkitektur, design, analyse og utvikling.
Fordel med erfaring innen ett eller flere av følgende verktøy: SAS DI Studio, SAS Macro programmering, Oracle ODI, Microsoft SQL Server BI (SSIS, SSAS og SSRS), PowerBI og Qlik.

Personlige egenskaper

Kundeorientert og ansvarsbevisst
Analytisk og løsningsorientert
Relasjonsbygger, som trives godt med å jobbe i team
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Villig til å dele kompetanse, være positiv og bidra aktivt til å gjøre hverandre gode

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 19.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Monica Bechet
Tlf: 90699102

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler