Business Intelligence Controller/ IKT-Controller

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag? Som ansatt i Sykehuspartner HF bidrar du til at helsepersonell får frigjort tid til sin kjernevirksomhet som er pasientbehandling.

Som et ledd i å videreutvikle økonomistyringen tar Sykehuspartner nå i bruk Power BI og søker en faglig sterk Controller med interesse for bygging av analysemodeller til nøkkelrolle. Stillingen vil ha ansvaret for å lede og videreutvikle arbeidet med å implementere Power BI som verktøy i økonomifunksjonen. Personen vi søker etter må videre ha god kompetanse i bruk av Excel, både for modellering og makrobygging. Stillingen vil i tillegg ha controlleransvaret for virksomhetsområdet Tjenesteutvikling i Sykehuspartner. Dette innebærer, i tillegg til å være en sentral beslutningstøtte ressurs for enheten, blant annet å sikre tidsriktig, nøyaktig og fullstendig finansiell rapportering. Funksjonen er organisert i Sykehuspartners sentrale økonomifunksjon og rapporterer til leder Business Controlling. I det daglige vil controlleren arbeide tett med ledelsen og medarbeiderne i virksomhetsområdet Tjenesteutvikling.

Reisevirksomhet mellom Sykehuspartners avdelinger må i noen grad påregnes. Arbeidssted vil være primært fordelt mellom Sykehuspartners lokaler på Skøyen og i Drammen

Vi tilbyr

En interessant og selvstendig stilling i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Stor grad av frihet og påvirkningsmulighet
Et godt og humørfylt arbeidsmiljø, med dynamikk og høyt arbeidstempo
Fleksible arbeidstidsordninger
Gode utviklingsmuligheter i et stort firmaVi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Relevant erfaring som businesscontroller/controller innen mellomstore/store virksomheter fortrinnsvis med erfaring fra IKT og prosjektorienterte organisasjoner
Interesse for og erfaring med modellering i Excel og/eller andre analyseverktøy Power BI
Erfaring med forbedringsarbeid innenfor styringsinformasjon og rapportering
Utdanningsretning: Økonomi / Regnskap
Utdanningsnivå: Høyskolegrad / Universitet – minimum Bachelorgrad

Personlige egenskaper

Positiv og initiativrik med en evne til å arbeide selvstendig og utvikle nye løsninger
Trives å arbeide med ny teknologi og liker å utforske nye software/verktøy
Evne til å jobbe i et dynamisk miljø med høy endringstakt
Gode kommunikasjons – og samarbeidsevner og god språklig fremstillingsevne
Analytisk, systematisk og nøyaktig
Personlig egnethet for stilingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 25.10.2018

Arbeidsgiver:

Kontaktperson:
Atle Helle
Tlf: 91791820

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler