Databaseadministrator

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Vil du være med på å redde liv og helse ved å arbeide for en stabil og sikker tjenesteportefølje i en av Norges største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Er du ansvarsbevisst, uredd og full av pågangsmot? Da bør du lese videre!

Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norge med storsamfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene. Sykehuspartner utvikler og drifter IKT-løsninger fra Flekkefjord i sør til Tynset i nordøst, og opererer både lokalt og fra sentrale datasentre med stor betydning for deg som pasient eller pårørende.

Enheten Databasedrift har ansvaret for drift av databaser for en bred portefølje applikasjoner inne blant annet kliniske applikasjoner, medisinske serviceapplikasjoner og administrative applikasjoner. Noen av de viktigste applikasjonene innenfor disse kategoriene er elektroniske pasientjournal-systemer, kurve- og medikasjonssystemer, laboratoriesystemer, røntgensystemer, økonomi- og regnskapssystemer.

Vi søker etter medarbeidere som vil inngå i enheten Databasedrift i avdelingen Applikasjonsdrift. Avdelingen innehar høy faglig kompetanse, og det er store muligheter for personlig og faglig utvikling.  

Arbeidssted kan være Oslo, Fredrikstad, Grimstad eller Porsgrunn. Oppgi i søknaden hvilket sted som er aktuelt for deg.

Vi tilbyr

 • En av Norges mest spennende IKT-arbeidsplasser med mange utfordrende oppgaver i et faglig sterkt kompetansemiljø
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksibel arbeidstid
 • Deltagelse i vaktordning kan være aktuelt etter nærmere avtale

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • IKT-utdanning på høyskolenivå. Lang relevant praksis kan kompensere for utdanningskravet
 • Lang erfaring fra drift av Oracle og/eller MS SQL databaser og miljøer
 • Erfaring fra prosjektrettet arbeid og teamarbeid
 • Kjennskap til ITIL

Personlige egenskaper

 • Du må være serviceinnstilt og ha fokus på kunde
 • Du må kunne jobbe selvstendig og i team
 • Du må kunne levere under press
 • Du må ha godt humør
 • Du må like utfordringer
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 09.12.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Databasedrift, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Elin Rose Erlandsen
Tlf: 93253222

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler