Deltidsstilling for student innen rettsvitenskap

Divisjon innkreving har det landsdekkende ansvaret for statlig innkreving og er Norges største statlige innkrevingsmiljø med rundt 1 200 årsverk. Divisjonen skal sikre at skatter, avgifter og andre krav betales til rett tid og skal forvalte og utvikle den statlige innkrevingen.

Er du femte års student innen rettsvitenskap og kunne tenke deg en deltidsjobb innen innkrevingsfaget? Vi gir deg en mulighet til å skaffe deg relevant erfaring i studietiden. Stillingen er plassert i en gruppe der de fleste av dine kolleger vil være jurister.

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.
 
Du blir ansatt som førstekonsulent (kode 1408), med en årslønn kr 425 600-.


Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.


Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

 

Kvalifikasjoner

Du er femte års student innen jus og har bestått eksamen for de fire første årene er du den vi ser etter. Du må god juridisk forståelse og det et er en fordel at du har interesse for innkrevingsfaget.

Personlige egenskaper

  • du må like å jobbe selvstendig med dine arbeidsoppgaver. 
  • er nytenkende i måten du løser utfordringer på
  • er nysgjerrig og liker variasjon i oppgaver og omgivelser
  • kan formulere deg klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig

Stillingsbrøk

20

Søknadsfrist: 01.12.2022

Arbeidssted: Mo i Rana

Arbeidsgiver:
Skatteetaten, Innkreving
Terminalveien 2
8624 Mo i Rana

Kontaktperson:
Lene Ditlefsen
Tlf: 97152775

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler