Enhetsleder – Administrative sykehusspesifikke løsninger

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Vil du være med å bygge opp et av Norges mest spennende IKT-miljøer innen helse? Virksomhetsområdet «Produksjon» søker enhetsleder til seksjonen “Sykehusspesifikke løsninger”.

Seksjonen tilhører avdeling for «Spesialtjenester» innen Produksjon. Avdelingen Spesialtjenester leverer drift, forvaltning og rådgivning knyttet til tjenesteområder som er under utvikling i Sykehuspartner. Dette er for eksempel IKT-støtte til forskningsmiljøene i Helse Sør Øst, støtte til håndtering av medisinteknisk utstyr (MTU), innovasjonstjenester, prehospitale løsninger og sykehusspesifikke tjenester.

Seksjonen Sykehusspesifikke løsninger har ansvar for forvaltning av administrative og kliniske løsninger som defineres som “sykehusspesifikke” i den forstand at de ikke har mange brukere, er utviklet av små leverandører og/eller er kun implementert lokalt på et eller få sykehus og ikke styres regionalt. Seksjonen vil også bidra med tilbudsskriving og tjenesteprising, levere betalbare tjenesteendringer og delta i prosjekter for utvikling av nye tjenester. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å bedre administrative prosesser, og det stiller store krav til kvalitet og stabilitet.

Som enhetsleder vil du være sentral i arbeidet med å etablere og videreutvikle den optimale forvaltningsmodellen for administrative tjenester i tett samarbeid med seksjonsleder og driftsmiljø i Sykehuspartner. Du vil ha ansvar for å videreutvikle enheten i tråd med dette, herunder utvikle nødvendig kompetanse blant medarbeidere.

Vi tilbyr

En interessant stilling i et hyggelig og faglig utfordrende kompetansemiljø
Fleksible arbeidstidsordninger
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Arbeidssted nær offentlig kommunikasjon

Kvalifikasjoner

Høyskole/universitet innen IKT er ønskelig, men ikke et krav
Erfaring med drift og forvaltning av applikasjoner
Erfaring med ledelse i linje
Erfaring med prosjektledelse
Kjennskap til ITIL som rammeverk
Kjennskap til både administrative og klinisk virksomheter på sykehus er en fordel
Erfaring med større IKT-virksomheter er en fordel

Personlige egenskaper

Sterk gjennomføringsevne og høy arbeidskapasitet
Kunde, løsnings- og resultatorientert
Evne til å identifisere forbedringer og gjennomføre disse
Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevne
Evne til å lede og motivere ansatte
Fleksibel og endringsvillig
Analytisk og systematisk
Positiv
Personlig egnethet vektlegges

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 28.01.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Gulay Kutal
Tlf: 92604778

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler