Enhetsleder for Fjordby

Oslo er i en spennende utviklingsfase med vekst, transformasjon og fortetting. Mange boliger bygges og store infrastrukturprosjekter gjennomføres. Byrådet har besluttet å styrke arbeidet med byutvikling ytterligere, blant annet gjennom å styrke Plan- og bygningsetatens bemanning. Avdeling for områdeutvikling består av 6 enheter som har ansvar for hvert sitt geografiske område av Oslo.

Avdeling for områdeutvikling behandler innsendte reguleringsplaner og byggesaker fra private og offentlige tiltakshavere. Du vil lede et tverrfaglig miljø med utviklingsoppgaver og saksbehandling i skjæringspunktet mellom offentlig styring og privat og offentlig byutvikling. Din kontaktflate og dialog med andre etater, virksomheter og utbyggere vil være stor.

Vi søker leder til avdelingens Fjordbyenhet, som har svært interessante byutviklingsoppgaver innenfor Fjordbyen med byens største knutepunkt Oslo S og landets kanskje mest profilerte byutviklingsområde; Bjørvika i tillegg til byutviklingsområdene på Filipstad og Skøyen. Oppgavene spenner fra krevende overordnede dialogprosesser til konkrete og viktige avklaringer om fysiske detaljløsninger.
.

Vi tilbyr

Norges største fagmiljø innenfor byplanlegging/-utvikling med spennende, faglig interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et engasjert arbeidsmiljø med faglig sterke kollegaer.
En arbeidsplass i lyse lokaler i åpent kontorlandskap i Oslo sentrum, nær Oslo S.
Fleksitidsordning.
Lønnstrinn 61-65 som tilsvarer fra kr 795 100 til kr 859 600 pr. år. Høyere lønn kan vurderes ved særskilt kompetanse og erfaring.
Gode forsikrings-, låne- og pensjonsordninger

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning, fortrinnsvis sivilarkitekt, landskapsarkitekt er ønsket, men også sivilingeniør eller annen byplan- eller urbanismekompetanse vil bli vurdert.
Erfaring fra plan- og byggesaksbehandling i tillegg til relevant ledererfaring tillegges stor vekt.
Serviceinnstilling, gjennomføringsevne, evne til samarbeid og nytenkning utvikling vil bli vektlagt.
Egnethet og gode lederegenskaper med vekt på å oppnå resultater gjennom å motivere medarbeidere.

Personlige egenskaper

Serviceinnstilling, gjennomføringsevne, evne til samarbeid og erfaring med nytenkning og utvikling vil bli vektlagt.
Egnethet og gode lederegenskaper med vekt på å oppnå resultater gjennom å motivere og mobilisere medarbeidere.
Gode kommunikasjon-, dialog- og formidlingsevner og høy serviceinnstilling.
Selvstendig, men også samarbeidsorientert.
Analytisk og strukturert, gjennomføringssterk og med evne til å håndtere mange og varierte oppgaver samtidig som du ser helhet og evner å prioritere i komplekse arbeidsprosesser.
• Nysgjerrig, lojal, ansvarsbevisst, fleksibel og løsningsorientert i en hverdag som krever fokus på kontinuerlig forbedring og effektivisering.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 12.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
avdeling for områdeutvikling
Vahls gate 1
0187 Oslo

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler