Enhetsleder Klientvirtualisering

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst, som gjør dem i stand til å gi nødvendig behandling til ca 2,9 millioner mennesker i regionen. Vi sørger for at utstyret helsepersonell er avhengige av fungerer som det skal, og at informasjon om pasientene er tilgjengelig for dem som trenger den når de trenger den – og ingen andre. Og det er livsviktig at vi lykkes. Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Seksjon for Arbeidsflate er organisert under avdeling Basistjenester i virksomhetsområdet Produksjon. Avdelingen leverer basis drifts- og forvaltningstjenester innen infrastruktur som applikasjonsdrift, arbeidsflate, database, server, nettverk og telekommunikasjon. Avdelingen samarbeider tett med andre avdelinger for å sikre stabile og forutsigbare leveranser. samt implementere endringer. Seksjonen Arbeidsflate har ansvar for drift og utvikling av en komplett Dynamisk Arbeidsflatetjeneste for alle sykehus i Helse Sør-Øst. Arbeidsflatemiljøet har ansvar for tjenester som kjører på over 1.600 terminalservere, 60.000 klienter, 10.000 skrivere og tilrettelegger mer enn 2.500 applikasjoner ut på arbeidsflaten. I tillegg kommer ansvaret for store miljøer for programvaredistribusjon, fjerntilgang og arbeidsflatestyring.

Vi søker nå en enhetsleder som brenner for å levere robuste og fremtidsrettede løsninger. Som enhetsleder vil du ha resultat- og personalansvar for enheten Klientvirtualisering med 16 dyktige medarbeidere i Gjøvik, Porsgrunn og Skøyen. Du må trives med høyt tempo og ha evne til å lede og drive prosesser fremover. Du får mulighet til å påvirke og videreutvikle sentrale prosesser og samhandle tett med andre fagmiljøer. Hos oss vil du få en unik anledning til å bidra til et samfunnsnyttig oppdrag. Stillingen rapporterer til leder for seksjon Arbeidsflate.

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcingprosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Vi tilbyr

En interessant og utfordrende stilling i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje. Stor påvirkningsmulighet for utvikling av seksjonen. Gode personlige utviklingsmuligheter i en stor organisasjon. Gode pensjons- og forsikringsvilkår i KLP. Lokaler i nærhet i kollektivknutepunkt på Skøyen.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra personalledelse og endringsledelse
Erfaring fra ledelse av tilsvarende teknologiske og driftsmessige enheter
Noe teknologisk kunnskap om fagområdene desktop og klient OS, Citrix XenApp, XenDesktop, XenMobile samt Netscaler, RES og/eller F5 Big-IP er en fordel og vil bli vektlagt
Erfaring som Leder/Prosjektleder/Teknisk Prosjektleder
Erfaring med komplekse IKT-hendelser og større infrastrukturmiljøer
Erfaring med IKT drift og forvaltning
Erfaring med ITIL som rammeverk
Erfaring med tjenesteorientering og prosessarbeid
Kjennskap og erfaring med Sykehuspartners IKT-virksomhet, Helse Sør-Øst sin IKT-virksomhet eller fra et av HSØ sine helseforetak
Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse

Personlige egenskaper

Resultatorientert, selvstendig og med fokus på omstillinger
Fremoverlent
Gode lederegenskaper
Strukturert og tillitsvekkende, handlekraftig og løsningsorientert
Dyktig til å kommunisere både muntlig og skriftlig
Evne til å utvikle og motivere andre
Evne til å kunne håndtere stress og periodisk høy arbeidsbelastning
Personlig egnethet vektlegges

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 29.04.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Arbeidsflate
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Erling Wold
Tlf: 92201935

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler