Enhetsleder

Klimavennlig byutvikling med økt boligbygging

Oslo er i en spennende utviklingsfase med vekst, transformasjon og fortetting. Et betydelig antall boliger bygges og mange store infrastrukturprosjekter gjennomføres. Byrådet har besluttet å styrke arbeidet med byutvikling ytterligere. Plan- og bygningsetaten er styrket med over 20 nye stillinger. Avdeling for områdeutvikling består av 6 enheter som har ansvar for hvert sitt geografiske område av Oslo.

Avdeling for områdeutvikling saksbehandler utbyggingsprosjekter for private og offentlige tiltakshavere. Du vil lede et tverrfaglig miljø med utviklingsoppgaver og saksbehandling i skjæringspunktet mellom offentlig styring og privat initiert byutvikling. Din kontaktflate og dialog med andre etater, virksomheter og utbyggere vil være stor.

Vi søker leder til enheten nord, som strekker seg fra ring 2 til kommunegrensen i nord og inkluderer områder som Marienlyst, Gaustad, Nydalen/Storo, Kjelsås og Løren. Enhetsleder områdeutvikling rapporterer til avdelingsdirektør Områdeutvikling og er en del av avdelingens ledergruppe.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om å være anonym. Du vil i så fall få beskjed om dette.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt avdelingsdirektør områdeutvikling Andreas Vaa Bermann hos Plan- og bygningsetaten, tlf 900 81 641 eller vår rådgiver Jan Tveit hos Headvisor, tlf. 975 39 990. Kortfattet søknad med CV sendes snarest via stillinger på www.headvisor.no

Vi tilbyr

Norges største fagmiljø innenfor byplanlegging/-utvikling med spennende, faglig interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et engasjert arbeidsmiljø med faglig sterke kollegaer.
En arbeidsplass i lyse lokaler i åpent kontorlandskap i Oslo sentrum, nær Oslo S.
Fleksitidsordning.
Lønnstrinn 61-65 som tilsvarer fra 781 400 – 844 800 kr pr. år.
Gode forsikrings-, låne- og pensjonsordninger.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra plan- og byggesaksbehandling i tillegg til relevant ledererfaring tillegges stor vekt.
Høyere utdanning, fortrinnsvis arkitekt/byplanlegger, men også sivilingeniør eller samfunnsgeograf /-viter med urbanismekompetanse er ønsket. Relevant erfaring og dokumenterte resultater kan kompensere for manglende utdanning.
Serviceinnstilling, gjennomføringsevne, evne til samarbeid og evne til nytenkning og utvikling vil bli vektlagt.
Egnethet og gode lederegenskaper med vekt på å oppnå resultater gjennom å motivere medarbeidere.

Personlige egenskaper

Gode kommunikasjonsevner, dialog- og formidlingsorientert og med høy serviceinnstilling.
Selvstendig, men også samarbeidsorientert, og en som kan engasjere og mobilisere andre.
Strukturert, gjennomføringssterk og med evne til å håndtere mange og varierte oppgaver samtidig som du ser helhet og evner å prioritere i komplekse arbeidsprosesser.
Nysgjerrig, lojal, ansvarsbevisst, fleksibel og løsningsorientert.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.10.2017

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Plan- og bygningsetaten
Vahls gate 1
0102 Oslo

Kontaktperson:
Andreas Vaa Bermann
Tlf: 900 81 641

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler