Enhetsleder

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Er du opptatt av kundeservice og kontinuerlig forbedring? Motiveres du av gode resultater og trives med å utvikle medarbeidere og team? Har du ledererfaring med fag- og personalansvar? Da har vi en lederutfordring til deg.

Seksjonen Klinisk Brukerservice leverer brukerstøttetjenester for pasientsystemet DIPS og de forskjellige radiologisystemene til sykehusene i Helse Sør-Øst. Gjennom fokusområdene leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi skal Sykehuspartner og Klinisk Brukerservice være en partner for helsetjeneste i utvikling. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, jobbe smartere og levere enda bedre tjenester til brukerne våre, helsepersonell ute på sykehusene. Høy endringstakt hos kundene våre stiller store krav til håndtering av nye tjenester og ny teknologi som krever at vi har fokus på kompetanseheving og utvikling av våre medarbeidere.

Seksjonen har tre enheter, en på Skøyen, en i Grimstad og en på Lillehammer. Som enhetsleder i Klinisk Brukerservice på Skøyen vil du få ansvar for 15 dedikerte ansatte og du skal bidra til at enheten leverer tjenester i henhold til avtaler og at nye arbeidsprosesser og forbedringstiltak implementeres og følges opp.

Vi tilbyr

Spennende lederoppgaver i et dynamisk miljø som preges av samarbeid og selvstendig ansvar
Godt arbeidsmiljø
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Operativ ledererfaring
Erfaring fra kundeservice og/eller brukerbetjening
IKT-faglig innsikt
Gjerne kjennskap til helsevesenet
Praktisk erfaring med ITIL-prosesser er ønskelig

Personlige egenskaper

Resultatorientert og handlekraftig
Service- og kundeorientert
Evne til å lede og motivere ansatte
Evne til å identifisere mulig forbedringer og gjennomføre disse
Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
Flytende norsk, både skriftlig og muntlig
Personlig egnethet for stillingen vil bli vurdert

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 24.10.2017

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Klinisk brukerservice
Hoffsveien 1 D
0275 Oslo

Kontaktperson:
May Britt Lunde
Tlf: 97181811

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler