Er du dyktig i prosjektfaget og kan ta ansvar for oppfølging av innleide prosjektledere?

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Er du dyktig i prosjektfaget? God til å kommunisere forventninger og kan skape motivasjon? Vil du være med på å utvikle og heve kvaliteten på vår gjennomføring av endringsoppdrag?  Vi har mange innleide prosjektledere i avdeling Prosjektledelse. Vi søker deg som ønsker å ha ansvaret for dette området hos oss.  Hovedoppgaven vil være å ivareta innleide prosjektledere i samarbeid med interne oppdragsgivere, samt sikre kvalitet og faglig oppfølging av deres prosjektarbeid.  I tillegg vil du få ansvaret for noen administrative oppgaver i samhandling med ledelsen i avdelingen.

  • Vi arbeider med Norges mest spennende og prestisjetunge IT-prosjekter innenfor helse
  • Vi utvikler våre medarbeidere med fokus på å utvikle talenter, både faglig og personlig
  • Vi er et stort kompetansemiljø der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt
  • Vi har fokus på å bli litt bedre - hver dag 

Virksomhetsområdet Prosjekttjenester i Sykehuspartner leverer utviklings-, forvaltnings- og innovasjonsprosjekter til riktig tid, kost og kvalitet i hele Helse Sør-Øst med et stort fokus på kvalitet og høy leveranseevne. I dag er vi 72 fast ansatte prosjektledere fordelt på 4 seksjoner. Noen har rollen leveranseansvarlig og noen har rolle som prosjektleder. I tillegg har vi mange innleide ressurser innen fagområdet prosjektgjennomføring. Du vil ha ansvaret for kravspesifisering for anskaffelse, og faglig kvalitetssikring av arbeidet fra konsulentene.  Du vil arbeide tett med avdelingens ledergruppe. Du får muligheten til å utvikle alle dine talenter - både faglig og personlig.

Sykehuspartner HF er i stadig utvikling, og det er viktig at du er villig til å bidra der det trengs. Du bør ha arbeidet  i en organisasjon som har prosjektfokus. Vi har mange varierte og spennende utfordringer for deg som vil være med og bidra. Hvis du tiltrekkes av et stort og faglig prosjektledermiljø, og synes at samfunnsoppgaven med å levere fremtidsrettede tjenester til helseforetakene er viktig, er vi interessert i å høre fra deg. 

Vi tilbyr

Interessante arbeidsdager i et stort kompetansemiljø. Muligheter for å utvikle deg og din kunnskap.Varierte oppgaver i samarbeid med hele organisasjonenGode forsikrings- og pensjonsvilkår Fleksible arbeidstidsordningerLedelse med fokus på medarbeiderne og kompetansebygging som lederutdanningEt trivelig arbeidsmiljø i stadig utvikling.

 Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige
søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf.
offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

  • Høyskoleutdanning eller mastergrad
  • Erfaring fra prosjektgjennomføring(IKT) og metode 
  • Gjerne erfaring frabemanning/konsulentbransjen
  • Fordel å ha noe prosjektleder/ledererfaring
  • Fordel å kunne noe om offentlig anskaffelser 
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner  på norsk

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er god til å bygge relasjoner og som jobber godt både selvstendig og i team.

Du må være
serviceinnstilt, nøyaktig og ryddig, løsningsorientert, proaktiv, initiativrik,
endringsorientert og ansvarsbevisst.
Du jobber hele tiden med kunden i fokus.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 25.08.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Seniorrådgiver, Prosjektledelse
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Karine Lynne
Tlf: 41541868

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler