Er du i startgropa? Klar for å ta ditt neste – og viktigste steg ut i en utviklerkarriere?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Et av Norges største IT-miljø trenger flere utviklere! Vi vil ha med deg for å utvikle de beste og smarteste løsningene for Norges befolkning!

For å løse alle våre spennende oppgaver trenger vi flere som ønsker å jobbe som javautviklere – og ser spesielt etter deg som har sterk interesse for programmering og som bryr deg om kvaliteten på det du produserer.

Hos oss får du muligheten til å jobbe med samfunnskritiske oppgaver. Vi tilbyr en arbeidsplass med store utviklingsmuligheter og varierte arbeidsoppgaver, hvor du kan være med å påvirke veien videre. Du vil få mulighet til å involvere deg i alle deler av våre løsninger, og du vil raskt få se resultater av ditt arbeid.

Verktøybruk - Skatteetatens plattform
Våre tjenester kjører på OpenShift/Kubernetes, der vi stiller høye krav til robusthet, stabilitet, endringsdyktighet og ytelse. Mikrotjenestene våre er skrevet i Java og Kotlin med Spring boot. Kontinuerlig integrasjon støttes med Git, Maven, Gradle, Nexus og Jenkins. Til test brukes verktøy som JUnit, Spock og WireMock. I front bruker vi moderne rammeverk som React, Redux, Node m.m. Overvåking gjør vi blant annet med Splunk, Prometheus og Grafana. Vi bruker også støtteverktøy som Jira, Mattermost, Teams og Confluence Wiki.

Er du interessert i teknologi, er løsningsorientert, og har et ønske om å utvikle deg? Da tror vi du vil trives med nye utfordringer hos oss.      

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no. 
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.


Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

 

Kvalifikasjoner

  • høyere utdanning innen IT eller andre relevante realfag. Lang relevant erfaring kan kompensere for kravet
  • noe erfaring med moderne utviklingsrammeverk og verktøy, fortrinnsvis basert på Java
  • kjennskap til eller erfaring med smidig utvikling av applikasjoner og tjenester
  • kjennskap til eller erfaring med moderne testrammeverk
  • kjennskap til eller erfaring med integrasjoner og JSON/REST
  • kjennskap til eller erfaring med relasjonsdatabaser og SQL
  • god norsk skriftlig og muntlige formidlingsevne

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er nyutdannet eller har litt erfaring med utvikling, og som ønsker å jobbe på systemer som er viktige i samfunnet. Vi jobber ofte sammen i team, og da er gode samarbeids- og kommunikasjonsevner en fordel. Supert om du liker å tilegne deg ny kompetanse, og sette deg inn i nye problemstillinger. Vi ser for oss at du er strukturert, og ser fordeler med å jobbe standardisert. Hvis du liker å dele kompetanse, tar initiativ, er selvdreven og har forståelse for at det er sammen vi klarer å levere de beste resultatene så er du absolutt en vi ønsker å høre fra.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 06.12.2022

Arbeidssted: Grimstad

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Jon Lilletuns vei 1
4879 Grimstad

Kontaktperson:
Tom Tveiten
Tom.Tveiten@skatteetaten.no
Tlf: 91886672

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler