Er du knallgod på formidling og en erfaren kommunikasjonsrådgiver?

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 7 500 ansatte.

Divisjon Brukerdialog har ansvar for alle Skatteetatens publikumstjenester, som skattemelding, skatteoppgjør og skattekort. Divisjonen skal være en pådriver i etatens arbeid med å digitalisere, effektivisere og forenkle tjenester for brukerne, og utvikle etatens dialog med brukerne. Divisjonen har rundt 2600 årsverk og er etatens største enhet.

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

Skatteetaten har seks måneder prøvetid.

Vi søker en erfaren og handlekraftig kommunikasjonsrådgiver til vår kommunikasjonsstab i Skatteetatens største divisjon. Som kommunikasjonsrådgiver hos oss blir du en del av et sterkt og endringsorientert miljø, der kommunikasjonsstaben har en viktig rolle for at etaten skal nå sine mål. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe strategisk og operativt innenfor ett av de største og mest interessante samfunnsoppdragene i Norge.

Skatteetatens verdier er profesjonell, imøtekommende og nytenkende. Vi ønsker at du identifiserer deg med våre verdier.

For å ivareta vårt samfunnsansvar og bidra til å bekjempe Covid-19, følger Skatteetaten til enhver tid de nasjonale helsemyndighetenes råd. 

Vi tilbyr

Vi tilbyr:

  • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit hos befolkningen
  • fleksitid og betalt overtid, samt mulighet for å trene i arbeidstiden
  • medlemskap i Statens pensjonskasse som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger 

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som seniorrådgiver (kode 1364),  kr 630 000 – kr 730 000, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Kvalifikasjoner

Kompetanse

  • Relevant høyere utdanning, minimum bachelornivå, gjerne innenfor medie- og kommunikasjonsfag. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT.
  • Meget god skriftlig og muntlig formulerings- og formidlingsevne, både på bokmål, nynorsk og engelsk.
  • God på visuell kommunikasjon som foto, film og grafiske virkemidler.
  • Kommunikasjonsfaglig forståelse for bruk av kanaler og budskap

Erfaring

  • Solid erfaring fra strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid, inkludert målrettet og effektiv prosjektkommunikasjon, vil bli vektlagt.
  • Erfaring i bruk av digitale kommunikasjonsverktøy
  • Det er ønskelig med erfaring fra klarspråkarbeid

Personlige egenskaper

Du har høy arbeidskapasitet, god digital kompetanse, kan sette deg inn i komplekse problemstillinger og arbeide etter korte tidsfrister.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 24.01.2022

Arbeidssted: Bergen

Arbeidsgiver:
Brukerdialog, Skatteetaten
Nonnesetergaten 4
5015 Bergen

Kontaktperson:
Morten Veland
Tlf: 922 84 477

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler