Er du samfunnsengasjert og god til å formidle?

Vil du være med å bidra til å gjøre Oslo til en mer mangfoldig og likestilt by? Nå har du sjansen! Vi søker etter en superengasjert kommunikasjonsrådgiver i et 50% vikariat ved vårt regionskontor i Oslo i 2021. 

Vår kommunikasjonsrådgiver skal ut i foreldrepermisjon allerede fra januar. Vi trenger derfor en som raskt kan gå inn i en slik type stilling og være vår spydspiss på kommunikasjonsarbeid.

Hvem er vi?

Norges Handikapforbund er en stor organisasjon med lokallag rundt om i hele landet, med 9 regionskontor og 10 landsforeninger. Sammen med fantastiske tillitsvalgte jobber vi sammen for å sette likestilling på dagsorden rundt om i landet og ikke minst utenfor Norges grenser igjennom vårt internasjonale bistandsarbeid.

Vi i Norges Handikapforbund Oslo en liten administrasjon med 8 ansatte, som jobber på tvers, og som sammen skal skape en rausere by. Vi er vanligvis lokalisert sammen med hovedkontoret vårt i universelt utformede lokaler på Galleri Oslo i Schweigaardsgate i Oslo sentrum. Det er en gjeng dyktige og motiverte medarbeidere som samarbeider tett med hele organisasjonen og alle våre engasjerte tillitsvalgte.

Vi har som mål å si tydelig ifra om den diskrimineringen funksjonshemmede blir utsatt for, endre holdninger og gå foran i likestillings- og rettighetsarbeidet. Kommunikasjonsarbeidet vårt er avgjørende for at funksjonshemmedes rettigheter skal bli satt på dagsorden, og for god intern informasjonsflyt, slik at vi i fellesskap er godt rustet til å få gjennomslag i de sakene vi jobber med.

Hvem er du?

Du har helst høyere utdanning innen kommunikasjon eller journalistikk, men dette kan kompenseres med erfaring fra fagfeltet. Vi setter pris på om du er vant til å publisere på nett, ta bilder og gjøre enkel bilde- og videoredigering, herunder med/samt underteksting. Du forstår organisasjonslivet, hvordan mediene opererer og har helst et godt nettverk.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være medieovervåkning, oppfølgning av våre kanaler i sosiale medier, ferdigstille to medlemsblad, oppfølging av vår nye kommunikasjonsplan, herunder en oppdatering av nettsidens innhold/funksjon, pressehåndtering osv.   

Vi verdsetter at du har politisk teft, genuin interesse for mennesker, gode samarbeidsevner, nyhetshunger, tålmodighet, innsatsvilje, initiativ og “en god penn”. Du bør takle tidspress og kunne håndtere flere oppgaver samtidig. Har du en funksjonsnedsettelse er det et skikkelig pluss! Du må regne med noe reisevirksomhet. Arbeidstid er primært dagtid, men noe kvelds- og helgejobbing må påregnes.

Vi legger vekt på personlig egnethet til denne stillingen. Som rådgiver hos oss trenger du gode samarbeidsevner og må motiveres av og trives med å jobbe på tvers i en mangfoldig organisasjon med mye engasjement. Det er en forutsetning at du er samfunnsengasjert og interessert i funksjonshemmedes liv og levekår, og du må ha et ønske om å fremme Norges Handikapforbunds verdigrunnlag som menneskerettighetsorganisasjon.

Vi tilbyr

·         Spennende arbeidsoppgaver og en reell mulighet til å påvirke samfunnet.

·         En arbeidsplass med hyggelige, engasjerte folk og godt arbeidsmiljø

·         Fleksitidsordning

·         God pensjon og gode personalforsikringer

NHF er IA-bedrift og er opptatt av mangfold. NHF ønsker et samfunn for alle, hvor ingen diskrimineres på grunnlag av funksjonsevne, seksuell orientering, genetisk arv, biologiske egenskaper, kultur, tro og overbevisning. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, legning, religiøs overbevisning, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det. Ved ellers like kvalifikasjoner vil personer med funksjonsnedsettelse bli prioritert.

Ved spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Regionkontorleder Jørgen Foss på jorgen.foss@nhf.no eller 95225335.

CV og søknad som beskriver relevante erfaringer og resultater sendes til stillinger@nhf.no

Søknadsfristen er torsdag  3. desember. Vikariatet varer ut 2021. Det er ønskelig med oppstart så snart som mulig.

Søknadsfrist: 03.12.2020

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Norges Handikapforbund

Kontaktperson:
Jørgen Foss, regionkontorleder
Jorgen.Foss@nhf.no
Tlf: 952 25 335

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler