Er du utvikler eller arkitekt? Hos oss får du muligheten til å være med å bygge morgendagens nasjonale helseløsninger

Vil du være med å bygge morgendagens felles helseløsninger for innbyggere, helsepersonell og helsedataanalyse?

Norsk helsenett er et IT-selskap som jobber i grensesnittet mellom helse og IT. Vi er eid av helse- og omsorgsdepartementet og vårt oppdrag er å levere og videreutvikle nasjonal IKT-infrastruktur for samhandling mellom aktørene i helse- og omsorgssektoren. Vi har fått stor tillit i sektoren de siste ti årene og har gjennomgått en betydelig utvikling og fått mange nye oppgaver. Vi har gått fra å være en ren driftsleverandør til å bli en nasjonal tjenesteleverandør hvor vi utvikler, drifter og forvalter sentrale løsninger i sektoren. Fremover skal vi bidra til å bygge en bedre helsetjeneste slik at informasjon og helsedata blir tilgjengelig for de som trenger den – når de trenger den. Vi skal hjelpe innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. 

I divisjon sluttbrukerløsninger leverer vi nasjonale helseløsninger til innbyggere og helsepersonell. For innbygger er dette helsenorge som er "din helse på nett". For helsepersonell er det per nå kjernejournal, e-resept og melde. I tillegg leverer vi løsninger som forenkle tilgangen til helsedata, og legger til rette for analyser på tvers av ulike datakilder.

Vi har høye ambisjoner fremover. Bli med oss, og få muligheten til å være med å bygge for morgendagens nasjonale helseløsninger! 

NB: Søknader behandles fortløpende.

Hvem ser vi etter?

Vi trenger flere utviklere og arkitekter, og er på jakt etter deg som

  • er nysgjerrig, fremoverlent og positiv
  • lett setter deg inn i brukerne sine behov
  • liker å ta initiativ til å skape nye løsninger og gjøre eksisterende bedre
  • holder deg oppdatert på ny teknologi og trender, nye måter å jobbe på, og hvordan våre omgivelser utvikler seg
  • har høy gjennomføringsevne og er velkommen til endringer
  • er en lagspiller

Vi er i dag ca. 600 faste ansatte og konsulenter som arbeider ved vårt kontor (pt via video) i Verkstedveien på Skøyen. Det åpnes også for søkere i Trondheim, men det må da påregnes en del reiseaktivitet.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da ønsker vi å høre fra deg!

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

Vi tilbyr

I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen og med å forenkle helsetjenesten.

Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet hvor ansatte har høy fagkompetanse, stort engasjement og utviklingsvilje.
Vi har konkurransedyktige betingelser og kan blant annet tilby deg en god pensjonsordning i KLP og gode forsikringsvilkår i DNB. Vi sitter i åpent kontorlandskap i moderne lokaler med gode fasiliteter på huset. 
Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering. 
Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Kontaktinfo: Erik Hedlund, seksjonsleder arkitektur tlf.: 93028609 e-post: erik.hedlund@nhn.no, Levard Olsen, HR-rådgiver tlf.: 480 23 407

Norsk helsenett knytter Helse-Norge sammen, og har som formål å gjøre helseinformasjon og digitale tjenester tilgjengelig – trygt, enkelt og relevant. Slik hjelper vi innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. Vi jobber for å forenkle arbeidsdagen til helseforvaltningen slik at de kan samle seg om sitt samfunnsoppdrag.
For å kunne realisere formålet er det viktig at vi er nysgjerrige, har driv og bryr oss – noe som også er våre verdier. Vi har ansvar for de nasjonale e-helseløsningene helsenorge.no, kjernejournal, e-resept og grunndata. Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er et statsforetak med om lag 700 ansatte, og vårt hovedkontor er i Trondheim med avdelingskontor i Tromsø, Bergen, Svalbard og i Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside nhn.no.

Søknadsfrist: 21.03.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Erik Hedlund, seksjonsleder arkitektur
erik.hedlund@nhn.no
Tlf: 93028609

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler