Er du vår nye leveransekoordinator?

Norsk helsenett søker etter leveransekoordinator til divisjon Applikasjon- og plattformtjenester. Divisjonen drifter, forvalter og videreutvikler applikasjoner, løsninger og infrastruktur for helsesektoren og de nasjonale driftsløsningene. Dette er en spennende stilling hvor du får mulighet til å jobbe i et sterkt fagmiljø sammen med interne- og eksterne ressurser. Avdeling arkitektur og operasjonssenter er i vekst og nå trenger vi flere dyktige leveransekoordinatorer med på laget!

Vi kan tilby deg en svært variert og spennende hverdag. Du benytter hele organisasjonen for å kunne utføre din jobb effektivt og med kvalitet. Du får koordinere og lede realiseringen av nye løsninger, noe som bidrar til utvikle og effektivisere Helse-Norge. Med din fagkunnskap, nysgjerrighet og driv kan du her utgjøre en stor forskjell i digitaliseringen av helsetjenesten. 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss, og hva som driver våre ansatte i å levere på dette viktige samfunnsoppdraget?  Det får du svar på ved å se på denne filmen: https://vimeo.com/506062525/ef64c2ee64 

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. 

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Arbeidsoppgaver

En leveransekoordinator i Norsk helsenett er en teknisk prosjektleder inn mot IT-miljøene. Jobben består i å ta tekniske leveranser fra A-Å, fra spesifikasjon til overlevering med SLA-krav og avtale. Du spiller på hele organisasjonen for å raskt og effektivt få gjennom leveranser som krever koordinering på tvers av fagmiljøer - både det tekniske, merkantile og organisatoriske. Du vil jobbe i grensesnittet mellom utvikling og drift, og sørger for en godt dokumentert og smidig overføring til drift.

Du vil blant annet ha operasjonelt ansvar ovenfor de som har oppgaver i verdikjeden for leveransene, samt ansvar for fremdrift, risiko, og avvikshåndtering i leveransene. 

Kvalifikasjoner

  • Kjennskap til ITIL prosesser og tilhørende arbeidsmetodikker
  • Fordel med erfaring i utarbeidelse av driftsavtaler, SSA-D
  • Kjennskap til premissene rundt idriftsetting av løsninger til produksjon
  • Erfaring med tjenesteprising og merkantil oppfølging av leveranser
  • Kjennskap til GDPR, samt databehandler og behandlingsansvarlig sine roller
  • Relevant arbeidserfaring med M365 og Atlassian-produkter

Personlige egenskaper

Vi ser etter en kollega som er nøyaktig, løsningsorientert og opptatt av detaljer. Du interesserer deg for teknologi, er analytisk. Som person evner du å se ett helhetlig bilde samtidig som du kan orientere deg i detaljer. Du evner å forstå prosesser og hvordan systemer henger sammen for å sikre en effektiv verdikjede. Du evner å samarbeide med ulike ressurser og kommunisere på tvers av organisasjonen. Vi ser etter deg med indre driv for å få gjennom leveranser for både interne- og eksterne kunder. Du har pågangsmot, trives i et hektisk arbeidsmiljø og er glad i å prate med folk. Du er flink til å se muligheter der andre ser begrensninger. Du har også teft for en tankegang som understøtter kundene i fokus og se muligheter for å bygge tjenester på tvers med økonomisk bærekraft. Vi ser også etter deg som brenner for samfunnsoppdraget til Norsk helsenett.

Vi tilbyr

I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen og med å forenkle helsetjenesten.
Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet hvor ansatte har høy fagkompetanse, stort engasjement og utviklingsvilje.
Vi har konkurransedyktige betingelser og kan blant annet tilby deg en god pensjonsordning i KLP og gode forsikringsvilkår i DNB. Vi sitter i åpent kontorlandskap i moderne lokaler med gode fasiliteter. 
Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering. 

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Kontaktinfo: Per Øyvind Markussen, seksjonsleder arkitektur, prosesser og leveranse tlf.: 414 32 124 eller Birgithe Tømmervold, senior HR-rådgiver tlf.: 99551693

Norsk helsenett knytter Helse-Norge sammen, og har som formål å gjøre helseinformasjon og digitale tjenester tilgjengelig – trygt, enkelt og relevant. Slik hjelper vi innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. Vi jobber for å forenkle arbeidsdagen til helseforvaltningen slik at de kan samle seg om sitt samfunnsoppdrag.
For å kunne realisere formålet er det viktig at vi er nysgjerrige, har driv og bryr oss – noe som også er våre verdier. Vi har ansvar for de nasjonale e-helseløsningene helsenorge.no, kjernejournal, e-resept og grunndata. Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er et statsforetak med om lag 750 ansatte, og vårt hovedkontor er i Trondheim med avdelingskontor i Tromsø, Bergen, Svalbard og i Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside nhn.no.

Søknadsfrist: 25.04.2021

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Per Øyvind Markussen, seksjonsleder arkitektur, prosesser og leveranse
Tlf: 414 32 124

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler