Er du vår nye Systemingeniør til vårt samhandlingsteam?

Norsk Helsenett er et statsforetak etablert og eid av Helse- og omsorgsdepartementet. Vår oppgave er å utvikle, forvalte og drifte nasjonale e-helseløsninger og infrastruktur. Vi sørger for sikker samhandling i helsesektoren.

Vi har blant annet ansvaret for å utvikle, drifte og levere arbeidsflate til 12 etater i helseforvaltningen og til vårt driftsteam Samhandling ser vi etter deg som kan epost, Skype og Office365 til fingerspissene og som ønsker å bidra til vår visjon - vi knytter Helse-Norge sammen. Du vil inngå i et engasjert team som jobber med drift til de etatene som Norsk Helsenett har ansvaret for. 

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. Arbeidssted kan være Oslo eller Trondheim, denne annonsen er for deg som ønsker arbeidssted i Trondheim.

Arbeidsoppgaver

Driftsteamet Samhandling er ansvarlig for å innføre O365, og vi trenger noen som har lang erfaring med og dyp forståelse av Microsoft-baserte systemer og applikasjoner. Du vil bidra til drift, dokumentasjon og videreutvikling av disse systemene. 

Du vil også bidra med drift og oppfølging av løsninger for Exchange, Skype for Business og EOP.

Som systemingeniør i samhandlingsteamet så har du mye dialog med brukermiljøer, systemforvaltere og leverandører, for å sørge for en helhetstenkning i arbeidet vi gjør, og for at vi møter behovene til brukerne. 

I Norsk Helsenett har vi lagt de lange løp i forbindelse med vårt strategiarbeid (Strategi 2026), hvor en viktig oppgave er at Norsk Helsenett skal legge til rette for helhetlig samhandling og innovasjon tett integrert med tredjeparter, og vi skal være en sentral del av et digitalt økosystem som skal være til stor nytte for både helsearbeidere, forskere, innbyggere og leverandører. Som systemingeniør i driftsteamet Samhandling vil du bidra direkte inn i dette arbeidet. 

Kvalifikasjoner

Vi trenger noen som har god kunnskap, erfaring og forståelse av Microsoft-baserte systemer. Vi ser det også som fordelaktig om du kunnskap om Powershell. 

Vi ser etter deg som har god IT forståelse fra større og sammensatte miljøer, og som har erfaring med å holde et fokus på de langsiktige målene samtidig som du er operativ og kan fokusere på detaljer.

Det er ønskelig at du har kjennskap til og erfaring med ITIL prosesser.

Om du har tilegnet deg kompetansen din gjennom bachelor- eller masterstudier så er dette ønskelig, men vi ser verdien i at man tilegner seg kompetansen sin gjennom utradisjonelle måter. 

Personlige egenskaper

Du er grundig, organisert og leverer arbeid av høy kvalitet
Du er en kunnskapsdeler og samhandler godt i team
Du er en problemløser som kommuniserer på en enkel og god måte
Du er kreativ, fleksibel og vitebegjærlig 

Vi tilbyr

En spennende stilling innenfor et fagfelt med stor samfunnsbetydning og stor offentlig interesse
Et godt arbeidsmiljø med kompetente og hyggelige kolleger
Gode muligheter for faglig og personlig utvikling     
Mentor ordning
Konkurransedyktige betingelser og god pensjonsordning
Kontorplass i moderne lokaler

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Norsk Helsenett er et statsforetak etablert og eid av Helse- og omsorgsdepartementet. Vår oppgave er å utvikle, forvalte og drifte nasjonale e-helseløsninger og infrastruktur. Vi sørger for sikker samhandling i helsesektoren. Kort sagt– vi knytter Helse-Norge sammen. Norsk Helsenett leverer også administrative tjenester innen anskaffelser, arkiv og IKT for etatene i helseforvaltningen.

Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle landets kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er i dag om lag 650 

Søknadsfrist: 16.08.2020

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Vidar Hansen, seksjonsleder Intern IKT
Tlf: 934 63 467

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler