Fagarbeider renhold

Nasjonalbiblioteket er en av landets største og viktigste kulturinstitusjoner, og en av de fremste kildene til kunnskap om Norge og norske forhold. Med forankring i pliktavleveringsloven samler og bevarer vi det som er publisert i Norge innenfor alle medietyper, som bøker, tidsskrifter, aviser, musikk, film, foto, i kringkasting og på nett. I kraft av samlingen og ved å gjøre den tilgjengelig via digitale tjenester, danner Nasjonalbiblioteket grunnlag for dokumentasjon, forskning og læring, og bidrar til å skape identitet og tilhørighet.

Nasjonalbiblioteket skal bidra til å videreutvikle norske bibliotek som aktive og aktuelle samfunnsinstitusjoner, og har som mål å være et av Europas mest spennende og moderne nasjonalbibliotek.

Vi har 580 ansatte i Oslo og Mo i Rana, og et budsjett på 680 millioner kroner.

Nasjonalbiblioteket ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen, og deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn, seksuell legning eller hull i CV. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til registreringsformål. Navn på alle søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli ført opp på den offisielle søkerlista, jf. Offentleglova § 25. Kopi av attester og vitnemål må vedlegges søknaden, og originaler fremlegges ved intervju.

Avdeling for Bygg og Tekniske tjenester har ansvar for sikkerhet, drift, forvaltning og utvikling av Nasjonalbibliotekets bygningsmasse i Oslo og Mo i Rana. Totalt er dette ca 61 000 m2, derav 28 000 m2 i Mo i Rana. Arealene består blant annet av klimatiserte magasiner, laboratorier, produksjonsarealer for digitalisering, kontorarealer og publikumsarealer.

Avdelingen har også ansvar for Nasjonalbibliotekets sentralbordtjenester og renhold. Renholdsgruppen i Mo i Rana består i dag av 8 personer.

Vi tilbyr

* Dyktige kolleger med et aktivt og god arbeidsmiljø.
* Fleksible arbeidstidsordninger.
* Fast stilling som 1117 fagarbeider med 100 % stillingsdel. Aktuell innplassering for stillingen er ltr 46-52 som for tiden utgjør kr 441 900 – 485 800 avhengig av kvalifikasjoner.
* Medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Kvalifikasjoner

* Erfaring og kjennskap til moderne renhold.
* Fagbrev innen renhold tillegges vekt men er ikke et krav.
* Norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne for å betjene sentralbord og resepsjon.
* Engelsk muntlig
* Generell it-kompetanse
* Godkjent helseundersøkelse for å arbeide i arealer med inert luft

Personlige egenskaper

* Strukturert og nøyaktig.
* Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
* Evne til å jobbe selvstendig og effektivt.
* Løsningsorientert.
* Serviceinnstilling, positiv og utadvendt.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 03.07.2022

Arbeidssted: MO I RANA

Arbeidsgiver:
Avdeling Bygg og tekniske tjenester, Nasjonalbiblioteket
Finsetveien 2
8624 MO I RANA

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler