Har du lyst å jobbe med innkreving, mot norske og utenlandske skattepliktige?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

- Har du også gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk? Da kan dette være noe for deg!

Vi i Bistandsinnfordring søker nå etter to nye saksbehandlere - to saksbehandlere som ønsker å være med på reisen mot fremtiden og lære fra bunnen av.  I tiden som kommer vil flere arbeidsoppgaver automatiseres og vi vil få mer kapasitet til det komplekse. Vi søker derfor etter deg som er læringsvillig, nysgjerrig og positiv til endringer.

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.
 
Du blir ansatt som rådgiver, med en årslønn mellom 490 000 og 620 000 kr, avhengig av kvalifikasjonene dine.

Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Kvalifikasjoner

I denne rollen skal du samhandle både med norske og utenlandske skattepliktige, andre avdelinger i Skatteetaten og utenlandske kompetente myndigheter. Dette krever at du har meget god fremstillingsevne både på norsk og engelsk. 

Relevant utdanning på bachelornivå, for eksempel innen økonomi, administrasjon eller samfunnsfag er ett krav. Hvis du i tillegg har relevant erfaring så er dette supert, men ikke ett krav - da god opplæring vil bli gitt.  

Vi er inne i en digital hverdag der vi går fra manuelle oppgaver til det digitale, så god digital kompetanse er også noe som kreves i denne stillingen. 

Personlige egenskaper

  • Du har god pedagogisk tilnærming
  • Du trives med og evner å håndtere flere oppgaver samtidig
  • Du er selvstendig - samtidig som du samarbeider godt og ser helheter
  • Du er læringsvillig, nysgjerrig og ser på endringer som noe positivt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Stavanger

Arbeidsgiver:
Innkreving, Skatteetaten
Lagårdsveien 46
4010 Stavanger

Kontaktperson:
Anne Mette Verkooijen

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler