Hei, du som er fullstackutvikler! Bli med oss opp i skyen?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: 7 500 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Har du lyst å bruke din utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv - og andre? Sammen med mange gode, tøffe, hyggelige og ekstremt flinke kollegaer kan du være med på utviklingen av de mest moderne og innovative skattesystemene som verden har sett!

Vi skal nå også ta steget opp i skyen og du kan være med på å sette kursen for dette. Blir du med?

Vi søker fullstack-utviklere til vårt kontor i vakre Mo i Rana, hvor vi teller rundt 90 IT-ansatte. Byen vår ligger sentralt på Helgeland med kort avstand til både kyst og fjell. Vi har et rikt natur- og kulturliv. Mo i Rana er i stor vekst med blant annet planer om storflyplass innen 2025, storskala utbygging av boliger og forventer flere tusen nye arbeidsplasser i løpet av få år.

Mer om Mo i Rana og Helgeland:
Du finner mer informasjon om Mo i Rana på rana.kommune.no og om Helgelandsregionen på visithelgeland.no og heilehelgeland.no.

Og du da?
Vi søker deg som vil være på å utvikle morgendagens innkrevingssystemer. Som utvikler hos oss vil du jobbe i team og prosjekter, på tvers av lokasjonene våre. Du er sikret store faglige utfordringer med spennende teknologi. I tillegg tilbyr vi en rekke kurs og gode muligheter for kompetanseheving.

For tiden har vi stort fokus på «Fremtidens innkreving»; et sjuårig program bestående av flere prosjekter. I samarbeid med flere andre offentlige etater, skal våre tjenester bli en integrert del av brukerens digitale hverdag. Vår visjon er at «innkreving bare skjer».

Vi tilbyr

 • en innovativ og kreativ arbeidsplass med gode kollegaer
 • en solid arbeidsgiver med sterk markedsposisjon
 • faglig interessante arbeidsoppgaver og prosjekter
 • et miljø som oppfordrer til læring og kompetanseutvikling
 • deltagelse i utvikling av løsninger med brukeren i sentrum
 • et godt arbeidsmiljø med høy innovasjonstakt hvor medarbeidere trives og utvikler seg
 • moderne lokaler, trening i arbeidstiden og tilgang til treningsrom
 • konkurransedyktig lønn og gode betingelser

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Kvalifikasjoner

 • høyere relevant utdanning på bachelornivå. Særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • flere års erfaring som Javautvikler
 • relevant erfaring fra systemutviklingsprosjekter eller forvaltning ved bruk av smidig metodikk
 • erfaring med utarbeidelse av applikasjons-/løsningsarkitektur
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

 I tillegg er det en fordel om du har (men ikke et krav)

 • erfaring fra store, kompliserte prosjekter innenfor offentlig sektor
 • erfaring med vår teknologi: Java, Kotlin, SpringBoot, React, Redux, Git, Jenkins, Maven og Nexus for å nevne noe
 • erfaring med DevOps og gjerne med OpenShift, PostgreSQL, Grafana og Splunk
 • erfaring med skyløsninger som AWS og Azure
 • kjennskap til Cloud Native, mikrotjenester, containere, PaaS og Kubernetes

Personlige egenskaper

 • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner på tvers av fagområder og roller og troen på at det er sammen vi oppnår de beste resultatene
 • setter deg raskt inn i kompliserte fagområder og nye problemstillinger og er god på å se løsninger på tvers
 • har pådriver-gen, er initiativrik og selvdreven

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.11.2022

Arbeidssted: Mo i Rana

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Terminalveien 2
8624 Mo i Rana

Kontaktperson:
Andreas Strømberg
AndreasErikJohan.Stromberg@skatteetaten.no
Tlf: +4798485340

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler