IAM Arkitekt

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vi er nordens største miljø innen IT og kjennetegnes som en organisasjon med høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi utvikler og leverer fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at helsepersonell kan fokusere på sin viktigste oppgave – pasientbehandling. For tiden jobber vi blant annet med hvordan vi kan ta i bruk nye teknologiske muligheter for autentisering som biometri, understøtte forskning på AI-støttede behandlingsmetoder, forbedre samhandling på tvers av hele helsesektoren, samt tilby digitale tjenester for innbyggerne. I tillegg skal vi gjøre vesentlige IT løft gjennom blant annet store programmer innenfor infrastruktur og sikkerhet.

Våre flinke arkitekter ønsker seg nå enda en ny kollega som er en dyktig arkitekt med kjennskap til sikkerhetsområde og som hjelper oss med å bygge fremtidens digitale sykehus.

Vi har avdelingskontorer i Oslo, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon som er aktuell for deg.

Vi tilbyr

 • Meget spennende oppgaver og godt arbeidsmiljø
 • Faglig utvikling og svært kompetente kollegaer
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor
 • Tilpasningsdyktig og fleksibel arbeidsgiver
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Utdanning fra Høyskole / Universitet (Master eller Bachelorgrad innen relevant studieretning)
 • Erfaring som arkitekt med fokus på identitet og tilgangsstyring
 • Erfaring med moderne sikkerhetsmekanismer for områdene IAM, PAM, føderert identitet og policybasert tilgangskontroll
 • Har kjennskap til standarder og konsepter som SSO, SAML, OIDC, OAUTH, XACML, ISTIO,  RBAC, ABAC og deres plass i arkitekturen
 • Det er en fordel med kjennskap til relevante internasjonale rammeverk og norsk lovverk innen informasjonssikerhet

Personlige egenskaper

 • Lyst til å lære om samfunnsviktige tjenester som Helse Sør-Øst leverer til innbyggerne
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 31.03.2019

Arbeidsgiver:

0275

Kontaktperson:
Omar Tanveer
Tlf: 95728482

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler