IAM Arkitekt

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende endringer og utfordringer de kommende årene. Vi skal lage pasientens helsetjeneste, bygge nye og moderne sykehus, ta i bruk nye teknologier, sikre at IKT-løsningene understøtter helsepersonellets arbeidshverdag for å nevne noe. Les mer om dette i Regional utviklingsplan 2035 https://www.helse-sorost.no/regional-utviklingsplan-2035.

Vi i Sykehuspartner spiller en sentral rolle i dette arbeidet. Sykehuspartner har stort fagmiljø rundt arkitektur med kompetente ansatte som brenner for faget sitt. Vi søker etter deg som vil jobbe med modernisering, digitalisering og forbedring av hverdagen til helsepersonellet i Helse Sør-Øst og til pasientene vi har ansvar for. VI har en enorm oppdragsmengde og mange store programmer som skal realisere regionens ambisjoner. De største programmene er innenfor infrastrukturmodernisering, regionale kliniske løsninger og nye sykehusbygg, i tillegg til en mengde konseptutredninger.

Nå har vi et behov for å styrke teamet med en IAM-arkitekt. IAM området står foran en stor utvikling hvor pasientens sikkerhet, helsepersonellets behov og regional/nasjonal digitalisering krever at avanserte IAM kapabiliteter bygges inn i vår store og komplekse IT portefølje.

I denne omgang søker vi etter erfarne arkitekter, men om du ikke har så mange års erfaring, men ønsker likevel å jobbe med arkitektur innenfor en av de største IT selskapene i Norge, så send en søknad!

Stillingen er i utgangspunktet allokert i Oslo, men kan tilsettes ved alle våre lokasjoner. Det må da påregnes en del reiseaktivitet til vårt kontor i Oslo.

Vi tilbyr

 • Meget spennende oppgaver og godt arbeidsmiljø
 • Faglig utvikling og svært kompetente kollegaer
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor
 • Tilpasningsdyktig og fleksibel arbeidsgiver
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Utdanning fra Høyskole / Universitet (Master eller Bachelorgrad innen relevant studieretning)
 • Erfaring som arkitekt med fokus på identitet og tilgangsstyring
 • Erfaring med moderne sikkerhetsmekanismer for områdene IAM, PAM, føderert identitet og policybasert tilgangskontroll
 • Har kjennskap til standarder og konsepter som SSO, SAML, OIDC, OAUTH, XACML, RBAC, ABAC, samt deres plass og anvendelse i arkitekturen
 • Det er en fordel med kjennskap til relevante internasjonale rammeverk og norsk lovverk innen informasjonssikkerhet

Personlige egenskaper

 • Lyst til å lære om samfunnsviktige tjenester som Helse Sør-Øst leverer til innbyggerne
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 15.08.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Arkitekturstyring, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Omar Tanveer
Tlf: 95728482

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler