IKT konsulent - Drift av radiologiløsninger

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst, som gjør dem i stand til å gi nødvendig behandling til ca 2,9 millioner mennesker i regionen. Vi sørger for at utstyret helsepersonell er avhengige av fungerer som det skal, og at informasjon om pasientene er tilgjengelig for dem som trenger den når de trenger den – og ingen andre. Og det er livsviktig at vi lykkes. Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norge med stor samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene. Vil du være med på å redde liv og helse ved å arbeide for en stabil og sikker tjenesteportefølje? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Har du ikke alle kvalifikasjonene vi ser etter, men er ansvarsbevisst, uredd og full av pågangsmot? Da bør du lese videre!
Seksjon for Applikasjonsdrift har ansvaret for sikker og stabil drift av en bred portefølje applikasjoner inndelt i kategoriene kliniske applikasjoner, medisinske serviceapplikasjoner og administrative applikasjoner. De viktigste applikasjonene innenfor disse kategoriene er blant annet elektroniske pasientjournal-systemer, laboratoriesystemer, røntgensystemer, økonomi- og regnskapssystemer.
Seksjonen innehar høy faglig kompetanse, og det er store muligheter for personlig og faglig utvikling.

Primæroppgaven for stillingen vil være å bidra til at sikker og stabil drift opprettholdes for radiologiløsningene i Helse Sør-Øst. Oppgavene løses sammen med andre i meget kompetente fagteam og i tråd med ITIL arbeidsprosesser.

Arbeidssted kan være Oslo/Skøyen, Hamar, Fredrikstad eller Grimstad. Oppgi i din søknad hvilket arbeidssted som er interessant for deg.

Vi tilbyr

Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
Hyggelig arbeidsmiljø, med dyktige kolleger
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

IKT-teknisk kompetanse og helhetsforståelse
Erfaring fra drift av IT-systemer, gjerne i større virksomheter
Bred teknisk kompetanse innenfor Microsoft-teknologier
Kjennskap til Linux er en fordel
Databasekunnskap
Det er en fordel med erfaring fra radiologi-systemer (RIS/PACS)

Personlige egenskaper

Du må være serviceinnstilt og ha fokus på kunde
Du må kunne jobbe selvstendig og i team og være god på kommunikasjon og samhandling
Du må være initiativrik
Du må kunne levere under press
Du må ha godt humør
Du må like utfordringer
Personlig egnethet for stillingen

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 22.04.2018

Arbeidssted: Drammen

Arbeidsgiver:

3045 Drammen

Kontaktperson:
Jan Willy Sandbraaten
Tlf: 48074934

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler