IKT konsulent - Driftssenteret

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst, som gjør dem i stand til å gi nødvendig behandling til ca 2,9 millioner mennesker i regionen. Vi sørger for at utstyret helsepersonell er avhengige av fungerer som det skal, og at informasjon om pasientene er tilgjengelig for dem som trenger den når de trenger den – og ingen andre. Og det er livsviktig at vi lykkes. Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Ønsker du å være med å overvåke IT-tjenester og infrastruktur, måle tjenestekvalitet, og varsle og koordinere kritiske hendelser slik at sykehusene får mer stabile IKT-løsninger? Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en av Nordens største IKT-bedrifter, en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag?

Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norden med stor samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene. Våre viktigste oppgaver er sikker og stabil drift og forvaltning av IKT-utstyr, kliniske og administrative applikasjoner og IKT infrastruktur. Vi betjener 77.000 ansatte i Helse Sør-Øst og drifter 2800 applikasjoner. Hundrevis av kritiske tjenester overvåkes og driftes hele døgnet, hele året.

På Driftssenteret i Sykehuspartner ønsker vi å styrke bemanningen med en ny medarbeider som har tro på at fremtidsrettet drift er veien å gå for å sikre stabile leveranser av livsvIKTig IKT. Du må ha en interesse for overvåkningssystemer, ha generell IKT driftskompetanse og kunne koordinere mange aktiviteter i en hektisk hverdag. Vi kan love deg et inkluderende arbeidsmiljø, hyggelige kollegaer og en mulighet til å utvikle kompetansen din.

Stillingen inngår i en døgnbemannet turnus. Arbeidssted vil alternere mellom Skøyen og Grorud.

Søknader behandles fortløpende.

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcing-prosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Vi tilbyr

Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
Gode pensjons- og forsikringsvilkår
Mulighet for faglig utvikling
Et godt og uformelt arbeidsmiljø i en av Norges største IKT-bedrifter
Fleksible arbeidstidsordninger
Sentral beliggenhet på Skøyen, med kort vei til offentlig kommunikasjon

Kvalifikasjoner

Erfaring med infrastruktur- og applikasjonsdrift
Erfaring med overvåking og koordinering av kritiske hendelser
God kunnskap rundt HW og SW
Kjennskap til ITIL rammeverket
Meget god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet

Personlige egenskaper

Evne til å kunne håndtere perioder med høyt stress på en positiv måte
Evne til å sette seg inn i prosesser, systemfunksjonalitet og teknologi
Nøyaktig, analytisk og strukturert
Selvgående og serviceorientert
Flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Søknadsfrist: 22.04.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Driftssenteret
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Kjetil Skinlo
Tlf: 90649989

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler