IKT Konsulent Driftsteam

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF søker en ny kollega til nytt driftsteam under seksjon Arbeidsflate. Denne seksjonen har ansvaret for all sentralisert drift av desktop, citrix-produkter, fjerntilgangsteknologier, antivirus for klienter, print- og skannsystemer og tilrettelegging, pakking og distribusjon av applikasjonsporteføljen i Helse Sør-Øst.Seksjonen forvalter en av Norges største klientparker, samt har ansvaret for en av Nord-Europas største citrixfarmer.

Du vil bli god på klienter med tilhørende teknologier, og bli godt kjent med verktøyene vi benytter. Du må nok regne med å måtte sette deg inn i komplekse løsninger og sammensatte problemstillinger. Du vil bli en del av et stort fagmiljø, og vil få anledning til å jobbe med nyere teknologi. Ikke alle dager vil være like og noen perioder vil du nok oppleve som stressende, men til gjengjeld kan vi tilby dyktige og positive kolleger!

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcing-prosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Vi tilbyr

Sterkt faglig miljø
Interessante og varierte arbeidsoppgaver
Dyktige medarbeidere
Godt arbeidsmiljø
Lønn etter avtale
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår

Kvalifikasjoner

Det vil være en fordel om du har lengre erfaring fra større IT miljø eller minimum ett års erfaring i Sykehuspartner
Kompetanse innenfor avansert brukerstøtte og kjennskap til IKT driftsoppgaver
Kompetanse innen ett eller flere av følgende områder; Windows OS – klienter, Windows server, Citrix, SCCM, AppV, Wyse package studio, Antivirusløsninger og sentraliserte print- og skannløsninger
Manglende formell utdannelse kan kompenseres av relevant erfaring

Personlige egenskaper

Kunde- og serviceinnstilt
Evne til å jobbe etter tidsfrister
God evne til problemløsning
Lærevillig
Gode samarbeidsevner, fleksibilitet
God fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Arbeidsflatestøtte
Hoffsveien 1D, Skøyen
0275 Oslo

Kontaktperson:
Anne Cicilie Berg
ancibe@sykehuspartner.no
Tlf: 41901788

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler