IKT Konsulent

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Sykehuspartner HF søker en ny kollega til enheten Arbeidsflatestøtte under seksjon Arbeidsflate. Denne seksjonen har ansvaret for all sentralisert drift av desktop, citrix-produkter, fjerntilgangsteknologier, print- og skannsystemer og tilrettelegging, pakking og distribusjon av applikasjonsporteføljen i Helse Sør-Øst.Seksjonen forvalter en av Norges største klientparker, samt har ansvaret for en av Nord-Europas største citrixfarmer.

Du vil bli god på klienter med tilhørende teknologier, og bli godt kjent med verktøyene vi benytter. Du må nok regne med å måtte sette deg inn i komplekse løsninger og sammensatte problemstillinger. Du vil bli en del av et stort fagmiljø, og vil få anledning til å jobbe med nyere teknologi. Ikke alle dager vil være like og noen perioder vil du nok oppleve som stressende, men til gjengjeld kan vi tilby dyktige og positive kolleger!

Vi tilbyr

Sterkt faglig miljø
Interessante og varierte arbeidsoppgaver
Dyktige medarbeidere
Godt arbeidsmiljø
Lønn etter avtale
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår

Kvalifikasjoner

Det vil være en fordel om du har lengre erfaring fra større IT miljø eller minimum ett års erfaring i Sykehuspartner
Kompetanse innenfor avansert brukerstøtte og kjennskap til IKT driftsoppgaver
Kompetanse innen ett eller flere av følgende områder; Windows OS – klienter, Windows server, Citrix, SCCM, AppV, Wyse package studio, Antivirusløsninger og sentraliserte print- og skannløsninger
Manglende formell utdannelse kan kompenseres av relevant erfaring

Personlige egenskaper

Kunde- og serviceinnstilt
Evne til å jobbe etter tidsfrister
God evne til problemløsning
Lærevillig
Gode samarbeidsevner, fleksibilitet
God fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 12.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Arbeidsflatestøtte
Hoffsveien 1D, Skøyen
0275 Oslo

Kontaktperson:
Anne Cicilie Berg
Tlf: 41901788

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler