Ingeniør, bygg og/eller anlegg, Kristiansand

Arbeidstilsynet – for et godt arbeidsliv!
Arbeidstilsynet jobber for at alle arbeidstakere i Norge skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø. Vi kontrollerer at arbeidsmiljøloven følges og gir veiledning til ledere og ansatte om hvordan de kan bidra til et godt arbeidsmiljø for seg og sine kolleger. Hvert år fører vi tilsyn med mer enn 15.000 arbeidsplasser i hele landet, og vi gir råd og informasjon til et høyt antall personer via vår telefontjeneste, mail og Facebook. Arbeidstilsynet består av sju regioner med tilhørende tilsynskontorer, svartjenesten i Bodø og direktoratet i Trondheim. Etaten har 635 ansatte, og er underlagt Arbeids- og sosialdepartementet.

 I henhold til offentlighetsloven kan en søker offentliggjøres selv om han/hun har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vedkommende vil i tilfelle bli varslet.

www.arbeidstilsynet.no

Vil du være med å bidra til et bedre arbeidsmiljø for virksomheter i Agder?

Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i en moderne etat, hvor du som del av et kompetansemiljø vil kunne påvirke utviklingen av Arbeidstilsynet og norsk arbeidsliv.

Vi tilbyr

Vi tilbyr spennende og krevende utfordringer i en moderne etat med engasjerte og dyktige medarbeidere, samt gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Stillingen medfører noe reisevirksomhet, og den som ansettes bør kunne disponere bil i tjenesten. Noe arbeidstid utover normal arbeidstid må påregnes.

Arbeidstilsynet ønsker å være en god arbeidsplass og har inngått avtale om inkluderende arbeidsliv. Mangfold er viktig for oss og vi ønsker å gjenspeile befolkningssammensetningen generelt. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Stillingen vil bli plassert i Statens lønnsregulativ, inspektør kode 1343 eller seniorinspektør kode 1371, avlønning kr 512 700-588 100, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Dokumentasjon av CV med vitnemål og attester vil bli krevd ved et eventuelt intervju.

For nærmere opplysninger kontakt tilsynsleder Øyvind Arnegård, mob 404 55 111.

Kvalifikasjoner

Kvalifikasjonskrav:
Minimum 3-årig universitets- eller høyskoleutdanning, der særlig aktuell utdanning kan være samfunnsviter, jurist, helsepersonell eller ingeniør

I tillegg er det ønskelig med følgende kvalifikasjoner:
Relevant arbeidserfaring, gjerne innen tilsyn, kontroll eller revisjon
Det er ønskelig med kunnskap om offentlig forvaltning, helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid
Kunnskap om arbeidsmarkedet
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

Analytisk og strukturert med god evne til å sette seg inn i nye saksområder
Gode samarbeidsevner og god serviceinnstilling
Evne til å bygge tillit og skape gode relasjoner
Evne til å jobbe løsningsorientert, både selvstendig og i team
Initiativrik og fleksibel
Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt

Søknadsfrist: 29.08.2017

Arbeidssted: Kristiansand S

Arbeidsgiver:
Arbeidstilsynet Sør-Norge
Henrik Wergelandsgt. 21-25
4612 Kristiansand S

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler