Inntil tre faste stillinger - vergemål - Vadsø

Om stillingene

Ved vergemålsseksjonen er det ledig fire faste stillinger, med tiltredelse så snart som mulig. Inntil tre av disse stillingene er i Vadsø.

Har du interesse for vergemålsloven så kan dette være en spennende stilling.

Hos oss vil arbeidsoppgavene være saksbehandling etter vergemålsloven, veiledning og opplæring av verger og vurdering om personer skal få oppnevnt verge.  

Du vil få jobbe med saksbehandling og veiledning. Du skal og vurdere om personer skal få oppnevnt verge, samt andre oppgaver som for eksempel når verger trenger samtykke til større disposisjoner.

Statsforvalteren er førstelinjetjeneste på området og det betyr mye kontakt med de som trenger verge, vergene og andre samarbeidsparter. Det er en meningsfull jobb hvor du bidrar til å ivareta enkeltpersoners interesser og rettssikkerhet.

Vergemålsseksjonen er en del av justis- og kommunalavdelingen, og du vil få erfarne kollegaer både i Vadsø og Tromsø.

Inntil tre av disse stillingene har kontorsted Vadsø, men vi har også ledig stilling med kontorsted Tromsø.

Stillingen i Tromsø finner du her.


Kvalifikasjonskrav

For å bli vurdert for stillingene, må du:

  • ha juridisk embetseksamen / master i rettsvitenskap
  • beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig

Vi ønsker at du:

  • jobber godt både selvstendig og i team
  • jobber effektivt og systematisk innenfor gitte frister
  • har god evne til å kommunisere

Kunnskap om samisk språk og kultur er en fordel.

Personlig egnethet vil bli særlig vektlagt og ved vurderingen av søkerne vil det bli tatt hensyn til hvordan søkerne kan komplettere vår øvrige stab.

For å bli ansatt som seniorrådgiver, krever vi som regel lengre relevant erfaring.

Vi ønsker mangfold
Vi mener at mangfold er en styrke på arbeidsplassen vår og vi er opptatt av inkludering. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver hos oss for å bidra til at vi kan løse oppgavene våre på en enda bedre måte. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.  


Kontorsted Vadsø

Hovedsete for Statsforvalteren i Troms og Finnmark ligger i Vadsø. For tiden er våre kontorlokaler på Statens hus under oppussing, og vi gleder oss til å flytte tilbake dit i 2022!

Hos oss møter du ansatte som driver med mange ulike aktiviteter, som kiting, padling, paintball, fotball, håndball, klatring, korps og kor, jakt og fiske, for å nevne noen. 

Vi har fleksibel arbeidstid og to timer i uka kan du trene i arbeidstiden i vårt treningsrom, eller være aktiv utendørs om du heller ønsker det.

I Vadsø har vi en ny og flott kino, svømmehall, og gode miljøer for den som er strikkeglad, vil spille bridge eller er glad i quiz. Vi har et rikt kulturliv som byr på blant annet Varangerfestivalen, Rockeklubben i Varanger og vi har jevnlig teaterforestillinger i regi av Riksteateret og Hålogaland teater i vår nye kultursal.

I tillegg til rike opplevelser, flotte folk og en spennende region får du nedskrive studielån og lavere skatt når du bor og arbeider i den nordligste delen av fylket. Her kan du leve det gode liv, langt unna tidsklemma og kø.


Vi tilbyr

Lønn som rådgiver/seniorrådgiver i kode 1434/1364, fra kroner 500.000,- til kroner 645.000,- brutto per år i Statens lønnsregulativ (tilsvarende lønnstrinn ca 56 - 70), avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan vi vurdere høyere lønn. Prøvetiden er seks måneder. 

Ved ansettelse i Vadsø dekkes flytteutgifter, to hjemreiser i året og mulighet for å avtale arbeid fra annet sted i perioder.  Vi vil fremheve lave bokostnader i Vadsø og vi kan også hjelpe deg å søke om å få leie bolig i av Statsbygg.

Fra lønna trekkes 2 % til en av Norges beste pensjonsordninger i Statens pensjonskasse.

Du får hyggelige kolleger og gode diskusjoner, kontakt med andre fagmiljøer og mulighet for å delta på relevante kurs og fagsamlinger. Du har mulighet for å leie landbruksavdelingas hytte i Vestre Jakobselv. Les mer om Vadsø på vds.no.

Vi tilrettelegger for medarbeidere som har behov for det – for eksempel med tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner, arbeidsoppgaver og arbeidstid.


Er dette stillinger for deg?

Ring oss gjerne!

Har du spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med seksjonsleder Nils Aadnesen på:

  • telefon 77 64 20 64
  • mobil 941 64 933.

Mer informasjon om Statsforvalterens organisasjon og arbeidsoppgaver finner du på våre nettsider.  

Se vår Facebookside for statusoppdateringer, videoer og bilder

Dette må du ha med i søknaden
Du må legge inn CV og skrive søknaden din i jobbnorge-portalen. Du må legge ved vitnemål og relevante attester.

Hvis vi får kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, innkaller vi minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må du oppfylle noen krav. Les mer om dette her. Kryss eventuelt av for dette i søknaden din på jobbnorge.no.

Hvis du ønsker å reservere deg fra å bli oppført i offentlig søkerliste, må du begrunne dette (jamfør offentleglovas §25 andre avsnitt). Du får beskjed hvis offentleglova ikke gir rom for å imøtekomme ditt ønske om reservasjon. 


Søknadsfrist: 08.08.2021

Arbeidssted: Midlertidig kontorplass på Grensen 7

Arbeidsgiver:
Statsforvalteren i Troms og Finnmark

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler