IntegrasjonsutviklerSykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2019 på 4,7 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Vil du være med på å redde liv og helse ved å arbeide for sikker og stabil meldingsutveksling i en av Norges største IKT-bedrifter? Ønsker du høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Frister det å være en viktig del av et av Norges største integrasjonsmiljøer?

Avdeling Tjenesteforvaltning har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Avdelingen har som målsetning å standardisere og konsolidere applikasjonsporteføljen som består av flere tusen applikasjoner og konfigurasjoner. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, og dette stiller store krav til kvalitet og stabilitet. Applikasjonene er tett integrert og tilpasset kommunikasjon med primærhelsetjenesten/legekontor og andre deler av helsesektoren

Seksjon Integrasjonstjenester inngår i avdeling Tjenesteforvaltning, og utvikler og forvalter Sykehuspartners BizTalk og IIS-baserte integrasjonsplattform, samt tilhørende integrasjoner mellom fagsystemene internt i helseforetakene og ut mot eksterne kommunikasjonspartnere.

Vi oppfordrer nyutdannede, som tenker at arbeid med livsviktig IKT er en spennende start på karrièren, til å søke. Med bakgrunn i kjønnsbalansen i enheten oppfordres særlig kvinner til å søke.

Arbeidssted kan være Skøyen, Fredrikstad, Porsgrunn eller Gjøvik. Oppgi i din søknad hvilket arbeidssted som er aktuelt for deg.

Vi tilbyr

 • Gode pensjons- og forsikringsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger
 • Spennende fagmiljø med høy kompetanse
 • Lyse og trivelige lokaler sentralt på Skøyen

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Kompetanse innen følgende områder er ønskelig:

 • NET-utvikling (C#)
 • BizTalk, WCF, REST, API, tjenestebasert arkitektur
 • Azure DevOps som metodeverktøy og verktøy for kildekontroll
 • Automatiske tester av kildekode
 • SCRUM metodikk med sprintplanlegging og standups

Nyutdannete oppfordres til å søke

Personlige egenskaper

 • Løsningsorientert
 • Effektiv, kvalitetsbevisst og får ting gjort
 • Fleksibel og gode samarbeidsevner
 • Evne til å arbeide godt både selvstendig og i team
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 29.01.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Integrasjonsutvikling - Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Bjørn-Egil Østerud Solstad
Tlf: 95073788

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler