Interesse for applikasjonsdrift og skyteknologi? Lyst på en spennende DevOps-jobb i et stort faglig og høyteknologisk miljø?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Det pågår en omfattende modernisering av Skatteetatens IT-portefølje. Vi følger med på den nyeste teknologien, og bygger og drifter løsninger som tar i bruk det beste skyen har å by på. Vil du være med å bringe etaten videre? 

Vil du jobbe sammen med dedikerte medarbeidere med høy kompetanse? Ønsker du et godt arbeidsmiljø? Da bør du søke! Vi ser for oss at du er nysgjerrig på nye teknologier, liker å spørre, lytte og dele informasjon med folk rundt deg. 

Vi tilbyr

Vi kan friste med:

 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit hos befolkningen
 • ny og spennende teknologi
 • et ekstremt godt arbeidsmiljø
 • fleksitid og betalt overtid, samt mulighet for å trene i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no. 

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som overingeniør/senioringeniør (1087/1181), og får en brutto årslønn mellom kr 500 000 – 750 000, avhengig av kvalifikasjonene dine. Sillingen har seks måneders prøvetid.

Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

Kvalifikasjoner

 • høyere relevant utdanning på minimum bachelornivå. Særlig relevant erfaring kan kompensere for kravet
 • kunnskap om driftsplattformer og drift av Windows OS
 • interesse for automasjonsteknologi
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

I tillegg er det fint om du har (men ikke et krav):

 • erfaring med kompleks teknologi og skyløsninger
 • kjennskap til ITIL-baserte prosesser

Personlige egenskaper

 • strukturert med evne til å jobbe etter standardiserte prosesser
 • analytisk med evne til å sette seg inn i problemstillinger
 • gode samarbeidsegenskaper - vi jobber i tverrfaglige team

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 28.11.2022

Arbeidssted: Mo i Rana

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Terminalveien 2
8624 Mo i Rana

Kontaktperson:
Vidar Hansen
Vidar.Hansen@skatteetaten.no
Tlf: 481 60 667

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler