Interessert i applikasjonsdrift og skyteknologi, og ønsker å lære mer? Da er dette stillingen for deg!  

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi ønsker å styrke vårt teknologiteam, og ser etter en lærevillige kollega med stort pågangsmot for å løse driftsoppgaver. Vi ser for oss at du er nysgjerrig på nye teknologier, liker å spørre, lytte og dele informasjon med folk rundt deg. Hos oss kan du få en spennende DevOps-jobb i et stort faglig og høyteknologisk miljø! 

Vi har bygd opp en privat skytjeneste med høy grad av automatisering (via flere «container» teknologier). Applikasjonene er laget med distribuert mikroarkitektur og felleskomponenter, men også en god miks av eldre og nye plattformer. Løsningene er dublerte mellom datahaller og benytter i all hovedsak Linux operativsystem. Vi er også godt i gang med nye og store utviklingsprosjekter innen offentlig skytjenester.

Du vil jobbe sammen med dedikerte medarbeidere med høy kompetanse. Vi har et godt arbeidsmiljø, og setter stor pris på deling av erfaring og kunnskap. Her finnes det mye spennende å lære mer om, og ditt bidrag vil bli satt stor pris på av dine kolleger.

Vil du følge med på den nyeste teknologien, bygge og drifte løsninger som tar i bruk det beste skyen har å by på. Da bør du søke!

Vi tilbyr

Vi kan friste med:

 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit hos befolkningen
 • ny og spennende teknologi
 • et ekstremt godt arbeidsmiljø
 • fleksitid og betalt overtid, samt mulighet for å trene i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no. 

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som overingeniør/senioringeniør (1087/1181), og får en brutto årslønn mellom kr 600 000 – 790 000, avhengig av kvalifikasjonene dine. Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Kvalifikasjoner

 • høyere relevant utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • linuxkompetanse
 • kjennskap til databaseteknologi
 • erfaring med enkel scripting
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

  Personlige egenskaper

  • strukturert med evne til å jobbe etter standardiserte prosesser
  • analytisk med evne til å sette seg inn i problemstillinger
  • gode samarbeidsegenskaper - vi jobber i tverrfaglige team

  Stillingsbrøk

  100

  Søknadsfrist: 07.02.2023

  Arbeidssted: Trondheim

  Arbeidsgiver:
  IT - Mo i Rana eller Trondheim
  Holtermanns v. 1
  7030 Trondheim

  Kontaktperson:
  Vidar Hansen
  Vidar.Hansen@skatteetaten.no
  Tlf: 481 60 667

  Søk på stillingen

  Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler